Lyssensor

Udendørs og indendørs bevægelsessensor

Hos Bygma.dk online fører vi infrarøde sensorer og timere af høj kvalitet til både indendørs og udendørs belysning til favorable priser. Hvis du søger en specifik type sensor til styring af lyset ved hoveddøren, gangen, toilettet eller badeværelset, kan udvalget være større i din lokale Bygma.

Ved at tilslutte en infrarød sensor til dine lamper opnår du fuldautomatisk styring af udendørs væglamper, din entré om natten, dine havelamper eller lyset i din indkørsel.

Bevægelsessensorer udgør en simpel form for lysstyring med nem montering, der sikrer, at lyset tændes i de timer, hvor du ikke ønsker at lede efter en kontakt. Udover deres praktiske karakter hjælper de også med at reducere din elregning og sikrer, at lyset er tændt på de rette steder, samtidig med at det slukkes, når det ikke længere er nødvendigt.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Lyssensorer fra G. Funder og Mr. Beams

  En lyssensor - også kaldet bevægelsessensor - er en let måde til at tænde og slukke lamper på. Det kan være indendørs i depotrum, toiletter eller gangarealer uden vinduer eller udendørs over hovedøren, i indkørslen eller til havelamperne.

  Bevægelsesensor vs. timer

  Ofte træffer du et valg mellem bevægelsessensorer eller timere. Begge har fordele og ulemper, men netop sensorer giver dig en større besparelse på elregningen fordi lyset kun er aktivt, når der er behov for det.

  Ulempen ved bevægelsessensorer er, at de nogle gange kræver nøje indstilling for ikke at reagere på unødvendige bevægelser.

  I andre tilfælde kan sensoren også være en hæmsko, hvis den er placeret i et skur, hvor du står stille i længere tid af gangen.

  Husk at benytte en elektriker

  Når du tænker på bevægelses- eller lyssensor, skal du tænke på hvilke lamper de skal tænde. Er det 230 volt lamper, skal du altid benytte dig af en autoriseret elektriker.

  Som alternativ tilbyder vi små LED spots, der kører på batteri. De er praktiske til kortvarig oplysning af carport, cykelskur eller skraldespande.

  LED udendørs bevægelsessensor

  LED bevægelsessensor til din sikkerhed

  LED bevægelsessensorer er både praktiske, besparende og tilbyder øget sikkerhed. I vores udvalg finder du bevægelsessensorer med indbygget LED spot, der hjælper med at oplyse både carport og hovedør i de mørke timer.

  Tænk på lysets retning og styrke

  Når du køber udendærsvæglamper og samtidig tænker på at få installeret en lyssensor, bør du tænke på lysets retning og styrke.

  Skal du bruge lyset som hjælp eller stemning, eller har du brug for kraftige spots, der oplyser et skur eller afskrækker udbudne gæster?

  Nem installation af sensor

  I Bygmas udvalg har vi udgaver, der forkellige krav til installationen.

  Vi har klassiske IP certificerede sensorer til 230 volt, der kræver du benytter en autoriseret elektriker.

  Dertil har vi LED sensorer, der i stedet benytter batterier og derfor er let installeret uden elektriker.

  Relevant for dig der køber lyssensor

  Nordlux lamper til spisebord

  Inspiration til Nordlux lamper

  Find brochurer og få overblik over Bygmas udvalg lige fra indbygningsspot til plafonder.

  Bolte, skruer og beslag

  Skruer, beslag og befæstigelse

  Find alt i skruer, beslag, bolte og befæstigelse til dit byggeprojekt.

  Kabler og ledninger

  Kabler og ledninger

  Find alt i installationskabler som du kan få brug for, når du skal installere ny belysning.