Havemøbler

Bygmas store udvalg i havemøbler af høj kvalitet består af bordbænkesæt, cafésæt, haveborde, havestole, havebænke, havemøbelsæt herunder loungesæt, havehynder, hyndebokse, parasoller, læhegn og overtræk til havemøbler.

Du finder både havemøbler til den lille terrasse som fx altanbord / foldebord og har du en stor terrasse er der fx mulighed for et stort havebord eller loungesæt. Du kan også købe havestole og haveborde separat, hvis du ønsker at sammensætte havemøblerne selv. Måske har du bare brug for et par ekstra havestole, en havebænk eller et nyt havebord?

Se også vores store udvalg af møbler, hvor du bl.a. finder trallebænke og tralleborde, som både kan bruges udendørs og indendørs.

Pleje af havemøbler

Få dine havemøbler til at holde længere ved at pleje dem. Bygma fører grundrens, grundingsolie, træbeskyttelse, træmaling og metalmaling, så du kan pleje dine havemøbler og have glæde af dem i endnu flere år. Du kan gøre rengøringen af havemøblerne nemmere ved at benytte en terrassevasker, der med en blød børste skånsomt rengør havemøblerne.

Vælger du havemøbler af teaktræ, kan du enten vælge at oliere dem eller lade dem stå ubehandlet. Hvis du olierer teaktræ, beholder det sin varme glød og står teaktræ ubehandlet, så får det en smuk sølvgrå farve med tiden. Havemøbler i aluminium, plast og polywood/syntetisk træ vaskes med vand eller sæbevand alt efter behov.

Hvis dine havemøbler er behandlet med træbeskyttelse eller olie, skal de have et nyt lag hvert år. Inden du behandler brugte havemøbler, skurer du dem med en stiv børste og vandblanding eller rengør dem med en terrassevasker.

Havemøbler til børn

Glæd børnene med deres eget bord-/bænkesæt, der passer til børnenes højde. Bord-/bænkesæt til børn fås i trykimprægneret træ og i sort træ. Du kan enten vælge med 2 sæder eller 4 sæder, som hænger sammen med bordet. Under kategorien udendørsleg finder du flere ting at glæde dit barn med som legehus, fodboldmål, sandkasse, gyngestativ, rutsjebane og havemikado.

10% rabat på havemøbler

Du får 10% rabat på de fleste havemøbler og mange andre varer som BYGMASTER kunde. Hver måned får du bl.a. tilbud til særligt fordelagtige priser. Bliv BYGMASTER med det samme og få rabat på dit køb allerede nu.

Måske skal terrassen, udover med nye havemøbler, også fornys med en ny grill og grilltilbehør? Du finder både en grill, der passer til den lille terrasse og store grill, hvis du har god plads.