Kompositbrædder - Fri for besværet med vedligeholdelse

Wimex kompositbrædder er fremstillet af WPC.

WPC (Wood Polymer Composite) er et kompositprodukt / blandingsprodukt sammensat af flere forskellige materialer.

Gennem sammensætningen opnår materialet den bedste kombination af egenskaber, så du undgår råd, behovet for vedligehold og får lang levetid.

Wimex tilbyder et sammenhængende og vedligeholdelsesfrit uderum

Med Wimex komplementerer lodrette og vandrette kompositbrædder hinanden og skaber indbydende rammer omkring dine have og terrasse, der giver plads til at slappe af og nyde udelivet.

Wimex serierne Fur og Glyngøre giver dig muligheden for, at lade terrasse og hegn gå op i en højere enhed. Ved at benytte samme serie, opnår du en terrasse og have, hvor udtryk og vedligehold opnår en visuel synergi.

Terrassebrædderne har én side med den klassiske rillede overflade, mens modsatte profil har en elegant tekstur med trælook.

Fordelene ved Wimex og WPC kompositbrædder

Ved korrekt montering samt normal privat brug til hegn og terrasse, har kompositbrædderne fra Wimex en særdeles lang levetid. Men det er ikke eneste fordel, Wimex tilbyder:

  • Let montering for både håndværker og "gør det selv"-folket
  • Minimal vedligehold; ingen oliering, afslibning, maling eller lignende
  • Lang holdbarhed
  • Modstandsdygtig overfor madspild, alger, skimmel, svamp mm.
  • Stort udvalg af stilarter og farver
  • Rådner ikke

Spring videre og få inspiration med Wimex

Wimex hegn og komposithegn i naturen

Wimex komposithegn - Glyngøre og Fur

Wimex’ hegn i det vedligeholdelsesvenlige komposit er noget helt for sig. Det har et smukt, æstetisk ydre og et benhårdt, robust og holdbart indre, der vil holde i mange år fremover.

Komposithegnene fra Wimex fås i serierne Fur- og Glyngøre, og du kan på den måde sammensætte det komplette uderum med en terrasse i samme udtryk.

Wimex Fur serien fås i V og Z profil, mens Glyngøre er målrettet V profil.

Wimex hegnsberegner gør det let at bestille

Med Wimex hegnsberegner kan du sågar beregne præcis hvor mange fag og stolper du skal handle hos Bygma.

Ved at bruge beregneren, undgår du både besværet ved at regne selv, men også ulemperne ved at skulle bestille af flere omgange.

Se beregneren på Wimex hjemmeside (åbner i nyt vindue)

Wimex hegn hos Bygma

Wimex komposit terrassebraedder

Wimex terrassebrædder - Glyngøre og Fur

Wimex kompositterrasser er blevet meget populære, som følge af deres æstetik, holdbarhed og fremstilling. Terrassebrædderne er vendbare, hvilket betyder, at der er flere muligheder for at få det udtryk, som du gerne vil have.

Det er muligt at bryde en overflade ved at vende nogle af brædderne med den anden side opad eller kombinerer farver inden for samme serie.

Ligesom med Wimex hegn kan du bestille både Glyngøre og Fur terrassebrædder direkte på Bygma.dk

Wimex WPC - også til terrassen

Wimex WPC og kompositteknologi betyder at dine terrassebrædder ikke revner, sprækker eller trækker skruehovederne op.

Samtidig skal du ikke tænke på at oliere eller male brædderne. Terrassebrædderne er lette at vedligeholde år efter år og kræver kun sæsonmæssig rengøring.

På den måde slipper du for en masse vedligeholdelse og kan i stedet bruge tiden på at vedligeholdet livet.

Wimex terrassebrædder hos Bygma

Wimex hegn i komposit

Kompositbrædder i hegn i efteråret

Lavt komposithegn omkring terrasse

Komposithegn tæt på strand

Komposithegn i teak look

terasse

Mix dine kompositbrædder

Lyse kompositbrædder som terrasse

Sorte kompositbrædder fra Wimex

Komposit terrassebrædder i vinkel

Grå terrassebrædder fra Wimex

Hvad er WPC og komposit?

Hvad er komposit og WPC

Komposit og WPC er materialer, der er sammensat af træfibre, plastik og et særligt bindemiddel. Blandingsproduktet har eksisteret i mange år og er opfundet dels med henblik på at genbruge materialer, der ellers var gået til spilde, samt opnå fordelene ved begge materialer.

WPC og komposit er dog ikke en entydig betegnelse for samme kvalitet. Udvælgelsen af træfibre, plastik og bindemiddel er meget forskellig fra producent til producent.

Kompositten fra Wimex er WPC, og det er et produkt fra en liga for sig. Hovedingredienserne er træfibre, der kommer som overskud fra møbel- og/eller gulvproduktion, samt genbrugsplasten HDPE. Træfibrene kommer fra enten nåle-, poppel- eller egetræ, hvilket HDPE-plasten binder perfekt til.

Sammen med de forskellige additiver i form af bindemiddel, stabilisatorer og farvepigment får du et særdeles stærk og vedligeholdelsesvenligt hegn.

Forskellen mellem kompositbrædder og træbrædder

Kompositbrædder er særligt kendt for deres kvalitet og vedligeholdelsesfri karakter. De kræver hverken maling eller løbende vedligehold, men fremstilles i en række farver og finish. Kompositbrædder er samtidig også modstandsdygtige over for mug og insekter, der normalt kan forplante sig i træ.

Traditionelle hegnsbrædder og terrassebrædder i trykimprægneret træ byder på et naturligt udseende og en velkendt følelse. Her har du friheden til at male og tilpasse træet præcist efter eget ønske, ligesom de kan slibes ned og olieres hvis du ønsker en glat overflade. Trykimprægneret træ holder også i mange år, men kræver løbende vedligehold og reparation for at bevare en flot overflade og farve.

Fordi kompositbrædder støbes og fremstilles af flere materialer, har de også en større produktionsomkostning. Derfor er prisen også højere til at begynde med. Over tid opdager du dog, at du sparer både tid og penge, fordi du ikke skal vedligeholde kompositbrædderne i samme omfang som trykimprægneret træ.