Terrasse

Under kategorien terrasse finder du ProDeck Komposit terrassebrædder, Bangkirai terrassebrædder i FSC-certificeret træ, trykimprægnerede terrassebrædder, terrassevarmer fra NSH Nordic og Millarco samt terrasserens fra Yunik og terrasseolie fra Yunik og Pinotex.

Måske foretrækker du en terrasse med fliser? Bygma fører et stort udvalg af belægningssten. Vi giver dig gode råd om valg af fliser og inspiration.

Du finder også terrassevaskere af mærket Nilfisk, som står for høj kvalitet. Fjern belægninger på terrassebrædder og fliser med en effektiv terrassevasker. Du kan også bruge terrassevaskeren til fx hegn og havemøbler.

Dolle terrasse

Nederst på siden kan du læse om den modulopbyggede Dolle terrasse, som er hurtig at montere.

Se også vores store udvalg af havemøbler. Skal der være lounge-stemning, klassiske træhavemøbler eller havemøbler af plast eller aluminium på terrassen? Find de havemøbler der passer din stil hos Bygma.

10% BYGMASTER rabat

Du har mulighed for at få 10% rabat på mange varer under terrasse samt mange andre varer i Bygma. Det får du ved at blive BYGMASTER kunde i forbindelse med et køb. Det er gratis og hurtigt at melde dig til, og du opnår rabatten med det samme.

Byg din egen træterrasse
Læs mere i kataloget med terrassebrædder om, hvordan du bygger din egen træterrasse, behandler træterrassen og hvilke terrassebrædder der passer godt til det danske klima. I kataloget er terrassebrædderne inddelt i forskellige kategorier i forhold til formstabilitet og hårdhed, så du kan se, hvilke terrassebrædder, der egner sig til dine behov.

Modulopbygget Dolle terrasse - nemt og hurtigt

Du kan hurtigt og enkelt montere en Dolle terrasse, hvor du vælger de moduler, der passer til dit hus. Design din nye terrasse og se prisen med det samme. Dolle terrassen giver dig mange muligheder. Vælg mellem en hævet eller lav terrasse, sort eller galvaniseret gelænder og trappe samt klart, matteret eller tonet glas som gelænder. Du kan også vælge om terrassebelægningen skal være budgetvenlig, næsten vedligeholdelsesfri eller holdbar ved Dolle terrassen.