Carhartt arbejdstøj i udvalgte Bygma-butikker

Carhartt har siden 1889 fokuseret på at udvikle professionelt og slidstærkt arbejdstøj, i høj kvalitet. De var nogle af de første i USA, til at specialisere sig i arbejdstøj. 

Hos Bygma ved vi at komfort, bevægelighed og slidstyrke har afgørende betydning på arbejdspladsen. Derfor er vi stolte over, at tilføje Carhatt til vores udvalg af arbejdstøj i udvalgte butikker i 2024.

Her du kan købe Carhartt

Sjælland

Bygma Amager
Bygma København
Bygma Næstved

Fyn

Bygma Odense
Bygma Nyborg

Jylland

Bygma Hjørring
Bygma Horsens
Bygma Kolding
Bygma Silkeborg
Bygma Sønderborg
Bygma Vejle
Bygma Aabenraa
Bygma Aalborg SV
Bygma Aalborg C
Bygma Aarhus

Carhartt er førende med 'brown duck' arbejdstøj

Siden 1889 er Carhartt blevet et af de førende mærker inden for arbejdstøj i hele verden, med god grund. Uanset om det er bukser, hoodies eller t-skjorter er Carhartt kendetegnet ved en god og slidstærk kvalitet, kombineret med høj komfort og bevægelighed, under fysisk aktivitet. 

Carhartt introducerede i 1915 det slidstærke ‘brown duck’ stof. Duck stof er et kraftigt lærredsvævet stof, lavet af bomuld. Den tætte trådstruktur, gør det ekstremt slidstærkt og velegnet til hårdfør arbejdsbeklædning.

8 forskellige variationer af 'brown duck'

Siden Carhartt introducerede det slidstærke duck tekstil til arbejdstøj, har de udviklet 8 forskellige variationer af stoffet. Med karakteristiske egenskaber, lige fra stofstyrke, vægt, stivhed og farve til de avancerede teknologier, der bruges til at styrke tøjet, er der slidstærkt bomuld til enhver arbejdsopgave.

Uanset om det er Carhartt bukser eller jakker, er den lange levetid alfa og omega, og der bliver derfor ikke gået på kompromis med kvaliteten af bomuld. Køber man arbejdstøj fra Carhartt, har man investeret i et både høj kvalitet og moderne design.

Tøjet tilpasser sig din krop

I starten vil det kraftigt vævede bomuld skabe en stivhedsfornemmelse når du tager tøjet på. Over tid tilpasser tøjet sig til din krop, jo mere du har det på og bevæger dig i det. Den grundige konstruktion og det gennemtænkte design i Carhartts kollektioner sikrer dig høj komfort i dit arbejde.

Carhartt hoodie

Sortiment og vejledning

I udvalgte Bygma-butikker står vores faguddannede personale klar til at vejlede dig i Carhartt arbejdstøj samt introducere dig til fordelene ved at benytte Bygmas Tøjshop. Med fokus på din sikkerhed og din komfort, finder du tøj og udstyr i høj kvalitet, slidstærke materialer og funktionelt design. Du bestemmer selv definitionen af dit arbejde, men vi sørger for den rette påklædning.

I Bygmas sortiment af Carhartt tilbyder vi fx Carhartt bukser, t-shirts og hoodies, der følger med alle modetendenserne og fremstillet i slidstærke materialer. Derfor finder du altid noget, som gør at du selv i arbejdstøj passer ind i stilen.

Historien om Carhartt

Carhartt er et af de ældste brands inden for mode og arbejdstøj med deres etablering i 1889. Grunden til at Carhartt blev etableret var, at ejeren Hamilton Carhartt oplevede manglen på godt, funktionelt og holdbart arbejdstøj til de mange jernbanearbejdere. Derfor satte han sig for at skabe et brand, som havde en mission om at producere arbejdstøj, der er slidstærkt og modstandsdygtigt.

I dag bliver Carhartt t-shirts, hoodies, jakker og bukser brugt af alt fra håndværkeren til de mest stilbevidste mænd og kvinder i hele landet. Der er nemlig tale om et brand, der har forstået idéen om at kombinere funktionelt tøj, der følger med modetendenserne; Læs mere om Carhartts historie på deres hjemmeside