Mascot sikkerhedssko - Hårdfør arbejdssko i tidsløst design

Som den største danskejede leverandør af byggematerialer ved vi, at der er forskel på sikkerhedssko, støvler og sandaler. Uanset typen af arbejdssko, skal de kunne klare de ekstremt hårdføre forhold på byggepladsen, samtidig med at de skal være komfortable.

Mascot sikkerhedssko til professionelle håndværkere

Hos Bygma fører vi et stort udvalg af Mascot sikkerhedssko, sikkerhedsstøvler og sikkerhedssandaler, der alle lever op til nutidens høje krav og standarder inden for arbejdstøj og sikkerhedstøj. Som professionel håndværker og erhvervskunde har du let og fleksibel adgang til bestilling af Mascot Workwear og sikkerhedssko via Bygma Tøjshop, og som privatkunde kan du se sikkerhedssko her.

F1000 Sikkerhedsstøvle

Høj sikkerhed i flot olieret skind

F1000 Sikkerhedsstøvle

Høj sikkerhed i flot olieret skindTidsløst design og høj sikkerhed

Klassisk og tidløs sikkerhedsstøvle med fuld sikkerhed, tåkappe i komposit, ydre i lækkert olieret skind samt skridsikker og fleksibel PU/PU sål.

Mascot sikkerhedsstøvlen har ikke kun de nødvendige certificeringer til den moderne byggeplads, men også et råt og flot tidsløst design og høj komfort, der matcher dit øvrige sikkerhedstøj fra Mascot Workwear.Sikkerhedsfodtøj til byggepladsen

Sikkerhedsstøvle i olieret skind

Mascot sikkerhedsstøvlen yder ikke kun exceptionel beskyttelse for fødderne, men tilbyder også et ydre i lækkert olieret skind.

Modellerne 5409 og 5009 tilbyder henholdsvis en nøddebrun og en mørkebrun sikkerhedsstøvle i åndbare samt vand- og smudsafvisende materialer. Model 0909 leveres i et mere klassisk og tidløst sort ydre.Certificeret støvle med skridsikker sål

Få stabilt fodfæste på alle underlag med støvlens skridsikre og stødabsorberende to-komponent sål med en tåkappe i komposit.

Mascot F1000 er kategoriseret i sikkerhedsklasse S3S med en skridsikker og olie/benzinresistent sål (FO), der også dækker afledning af statisk elektricitet i henhold til EN IEC 61340-4-3:2018, EN 61340-5-1:2016 og EN ISO 20345:2022.

Find Mascot F1000 og mange andre Mascot modeller på Bygma Tøjshop