Knauf vindspærre - Op til 25% hurtigere montering

Vil du gerne sikre en effektiv og hurtig byggeproces?

Så kan du med fordel læse med her, hvor du kan lære mere om de fordele vindspærre fra Knauf har til isolering og beskyttende lag på ydervægge. Alle pladetyper er nemlig super nemme at bearbejde og kan nemt tilpasses alle konstruktioner med en almindelig kniv, som vil gøre arbejdsdagen mere effektiv.

Du får den samme høje isoleringsevne og tekniske kvalitet til vægkonstruktioner som du kender fra vindgipsen, men mange af vindpappens lettende arbejdstrin.

Derudover vejer en vindgipsplade kun halvt så meget som en traditionel fibercementplade, som skal skæres med el-værktøj.

Ovenstående betyder altså, at Knauf vindspærre ikke kun effektiviserer isolering af væg konstruktioner, men også effektiviserer byggeriet. Oven i det er pladerne med til at mindske den fysiske belastning for dine medarbejdere. under montering.

Knauf vindspærre er fremstillet i 100% genanvendelige materialer i høj kvalitet, som gør dem utroligt velegnede i det bæredygtige byggeri.

Vil du høre mere om Knauf vindspærre produkter?

Knauf Weatherbord

Læs mere om Weatherboard

Knauf Weatherboard 365 facadebklædning

Weatherboard 365 kan stå ubeskyttet i op til 12 måneder uden facadebeklædning, hvilket giver dig en større sikkerhed i dit byggeri. Anvend Weatherboard 365 hvor du ønsker en vindtæt og diffusionsåben vindspærre i din ydervægskonstruktioner. Med Weatherboard 365 får du op til 25% hurtigere montage sammenlignet med andre vindspærreplader.

Pladen er en 9,5 mm kompositgipsplade med ekstraordinær stor modstandsdygtighed over for mug og skimmel. Weatherboard 365 består af en imprægneret kerne af specialgips med en vandafvisende glasfiberdug som overflade. Pladen er både brandbeskyttende og lydreducerende. Den blå vlies indikerer pladeforside.

Weatherboard 365 har glasfiberklædte langkanter og rette skørne kortkanter. Fås i bredderne 900 mm og 1200 mm. efter bestilling. Pladerne tilskæres med hobbykniv eller fukssvans, og derfor vil du ikke opleve nogen støjgener eller støvgener, som der vil være ved brugen af sav.

Weatherboard facadebeklædning til shopping centre, kontorer og erhverv

Du kan nemt tilskære pladerne med en hobbykniv eller fukssvans. Produktet indgår i Knauf facadesystem og opfylder gældende brandkrav. Få tætte samlinger med Knauf Wtape.

Weatherboard 365 er oplagt at anvende som vindspærre til facader og ydervægge i forbindelse med byggerier af shopping centre, erhverv, skoler og universiteter. Produktspecifik EPD (tredjeparts verificeret miljøvaredeklaration) Registreret i Nordisk Miljømærknings database til Svanemærket byggeri

  • Vejrbestandig i op til 12 måneder
  • Kan skæres med en almindelig hobbykniv
  • Diffusionsåben (åndbar)
  • 100% genanvendelig
  • Kan indgå som skivevirkning med regningsmæssig kapacitet pr. befæstigelse: 0,18 kN
  • Ingen støjgener eller støvgener grundet ingen brug af sav
  • Fuldt sortiment med WTape, skruer og profiler
  • K1 10 (beklædningsklasse)

Knauf vindspærre

Læs om de forskellige typer

Knauf Weatherboard vindspærre

Weatherboard 365

En 9,5 mm. ekstra modstandsdygtig vindgipsplade, der uden facadebeklædning kan stå ubeskyttet i op til 12 mdr. Pladen består af en imprægneret kerne af specialgips med vandafvisende glasfiberdug.

 

Knauf Clima Board vindspærre

Clima Board

En 9,5 mm. vindgipsplade med speciel voksimprægneret forsidekarton. Pladen er diffusionsåben, modstandsdygtig for fugt samt har den en lav pladevægt sammenlignet med fibercementplader.

 

Knauf Clima Secura vindspærre

Clima Secura Board

En dansk produceret 15,5 mm vindtæt gipsplade, som har unikke brandtekniske egenskaber. Pladen har en særlig voksimprægneret forsidekarton, er diffusionsåben samt er modstandsdygtig over for fugt.

 

Knauf Clima Secura Board

Knauf Clima Secura Board

Knauf Clima Board

Knauf Clima Secura Board

Knauf Weatherboard 365

Knauf Weatherboard 365

Fordele med Vindspærre fra Knauf

Op til 25% hurtigere montage

Gennemtestet løsning med mange år på markedet

Nem og effektiv tildannelse med kniv

100% genanvendeligt materiale

Effektiv klima- og varmeisolering

Fuld dokumentationspakke, sikkerhedsdatablade og EPD-miljøvaredeklaration

Hent produktblade fra Knauf

Knauf Weatherboard: Produktblad i PDF

Knauf Clima Board: Produktblad i PDF

Knauf Clima Secura Board: Produktblad i PDF