Renz postkasseanlæg, postkasseløsninger og pakkebokse

Renz har det store udvalg af mekaniske postkasseløsninger og de er alle produceret i Europa og i Europæisk stål.

Uanset om der er meget eller lidt plads eller om anlægget skal stå ude eller inde, så har Renz løsningen. Det mest populære mekaniske anlæg fra Renz er model 701-702, hvor man får høj kvalitet og stor værdi for pengene.

Renz BASIC 701-702 postkasseanlæg

Basic 701-702 er et alsidigt anlæg, som kan monteres både inden- og udendørs på væg, indmuret for at spare plads eller fritstående på stander.

Anlægget leveres i to overflader – malet galvaniseret stål med brevindkast i anodiseret aluminium eller i slebet rustfrit stål med brevindkast i rustfrit stål.

Derudover har det som standard højre sidehængt låge og kraftig klar plastskinne til beskyttelse af navneskilt.

Anlægget leveres i 6 standardfarver men kan bestilles i over 200 special RAL farver.

Renz postkasseanlæg til erhverv

MÅL FOR EN KASSE:

701 B: 407 x H: 185 D: 300 mm
702 B: 316 x H: 185 D: 400 mm

Download brochure på Renz mekaniske postkasseanlæg

Landzonerne

50-metersreglen ophæves, og i disse områder skal postkassern placeres nærmest offentlig vej. Her opstilles enten individuelle postkasser eller de berørte må internt aftale, at benytte en fælles postkasse.

Fritidshusområder

Grunde, som er udstykket efter d. 1/1 1973, skal placere postkasser i et centralt brevkasseanlæg i området og nær offentlig vej. Ved fritidshusområder udstykket før 1973, bliver brevkasseanlæg et frivilligt valg.

Mindre ø-samfund

Der skal etableres fælles infrastruktur for distribution - kan indeholde brevkaseanalæg, postkasser og pakkeautomater på øerne, samt aflåste bokse på fastlandet til opbevaring af post til og fra øen. Dette bliver finansiereret af staten og forventes at blive sendt i udbud.RENZ Basic Slim 501 og 502 postkasseanlæg

Postkasseanlæg der imødekommer postloven af 2024

Renz Basic Slim serien imødekommer de nye tiltag i postloven. Renz Basic Slim 501 og 502 er lavere og mindre end vores andre produktserier, hvilket giver mulighed for at samle flere postkasser på mindre plads. Dette betyder, at en sektion nu kan indeholde 10 postkasser frem for kun 7 i højden.

  • Nem montering og afmontering
  • Postkasseanlæg med udtag forfra
  • Kan monteres både inden- og udendørs på væg, indmuret, på sidestolper nedstøbt i beton eller direkte på gulv
  • Betjeningsvenlig sidehængt låge, hængslet seperat for hvert rum
  • Max 10 rum i højden pr. sektion
  • Leveres med eller uden 6 stiftet Ruko lås
  • Kan bestilles i 200 standard RAL farver

Renz Basic Slim 501 postkasseanlæg

Retrofit – Nyhed i myRENZbox familien

Udbyg dit eksisterende anlæg med en pakkeboks eller click & collect funktion
Med myRENZboxs pakkepostanlæg Retrofit har du mulighed for at udbygge dit eksisterende postkasseanlæg, uanset om dit nuværende anlæg er med mekanisk eller elektronisk nøgle.

Renz Retrofit leveres samlet og monteres direkte på væggen inden- eller udendørs. Når strøm og internet er tilsluttet er den klar til brug!

Fakta

  • Vælg mellem tre modeller med 7, 8 eller 11 pakkerum
  • Administreres via myRENZbox internetportalen
  • Fungerer med SALTO, APTUS, iLOQ, RUKO, dormakaba og ARX m.fl

Hent brochure til Renz Retrofit i PDF

Renz Retrofit Pakkeboks anlæg

Lad ikke et stort nøglebundt tynge dine beboere

myRENZbox e-Line postkasseanlæg er et nytænkende elektronisk postkasseanlæg, der nemt binder boligadministration & beboere sammen. Styringen sker via Renz’ internetportal og touch displayet. MyRENZbox e-Line kan også kombineres med pakkebokse.

Beboerne i en større ejendom kan fx bruge den samme nøglebrik til hoveddøren, den elektroniske postkasse og pakkeboksen.

Spar penge på låsesmeden

Anlægget styres via Renz’ internetportal og et touch display. Det arbejder fint sammen med de adgangskontrolsystemer, der allerede findes i bygningen. Det kan fx være Aptus og Salto. Og det hele kan administreres fra én computer eller telefon.

Slip for papirlapper og klistermærker

De digitale navne-display er nemme at opdatere. Udskiftning af navne ved til- og fraflytning foregår nemlig i et onlinesystem. Postkasserne holder dermed en stram og ensartet linje, da du undgår et virvar af små papirlapper og klistermærker.

Adgang 24/7

Anlægget kan også anvendes på anden vis. Fx som nøgleboks ved fremvisning af en lejlighed. Den boligsøgende får tilsendt en kode fra boligforeningen, så de selv kan hente nøglen i boxen og inspicere lejligheden, når de vil. Og når de er færdige, lægger de ganske enkelt nøglen tilbage i boksen.

På stander eller monteret på mur

myRENZbox e-Line postkasseanlæg kan også monteres på stander eller mur.

Kontakt din lokale Bygma, så finder vi en optimal løsning til din næste byggesag.

Smarte distributionsanlæg til fremtidens pakkeløsninger

Renz har helt sikkert en løsning der passer til dit behov.