Nyt
DEWALT POWERSTACK
18V batteri

Det nye batteri fra DEWALT passer til alt DEWALT 18 V XR el-værktøj og er selvsagt også kompatibelt med opladere i 18 V XR systemet.

Dewalt powerstack kompatibelt elværktøj

Kompatibel med DEWALT XR

Har du eksmpelvis en bore-/ skruemaskine, slagskruetrækker, slagnølge eller en rundsav med XR teknologi, gør de nye POWERSTACK™ batterier arbejdet lettere.

Dewalt powerstack 18 v batteri

18 V batteri med LED indikator

Med en LED indikator, som viser batteriets opladningstilstand, bliver det lettere at undgå uhensigtmæssige arbejdsstop og kan derfor være med til at gøre din arbejdsdag mere effektiv.

Dewalt powerstack kompatibelt elværktøj

Slagfast med gummibelægning

Udover at Powerstack letter din arbejdsdag og er en kompakt batteriløsning, bliver det også nemmere at udføre dit job til perfektion. Batterierne har nemlig en tyk gummibelægning, som giver slagfasthed og som ligeså skåner de overflader, som batteriet lægges på.

Dewalt 18 v batteri stock motiv

DEWALT 18V POWERSTACK

Nyt batteri, mere kraft, færdigt arbejde

Det revolutionerende DEWALT POWERSTACK batteri anvender nyeste fladcelle teknologi, så du får 50% længere aktiv arbejdstid og mere kraft til dine el-værktøjer.

  • Batteriet holder højere spænding under hele arbejdsgangen, så du kan udføre flere krævende opgaver end tidligere.
  • Hurtigere udført arbejde, så du får mere ud af din arbejdsdag når du bruger POWERSTACK.
  • Posecellerne i POWERSTACK batteriet holder sig kolde også under krævende arbejde med el-værktøjet. Det betyder færre stop i dit arbejde, hvor et ellers varmt cylindrisk cellebatteri overopheder.
  • Øget levetid på batterierne som følge af den forbedrede termiske ydeevne.

 

dewalt-50-procent-mere.png

 

Hvordan virker det?

DEWALT POWERSTACK er en innovativ teknologi, der giver dig mulighed for at opnå professionelle resultater med minimal anstrengelse.

Batteriteknologien og XR værktøjet er designet til at håndtere en bred vifte af opgaver, herunder skæring, boring, slibning og meget mere. Uanset værktøj, er det udstyret med et kraftigt batteri, der giver dig mulighed for at udføre opgaver, selv når der ikke er adgang til strøm.

Både værktøjet og batterierne er lavet i et ergonomisk design, der gør det lettere at håndtere og bruge end lignende produkter.

Aktuelt er DEWALT POWERSTACK et af de mest populære værktøjer på markedet, når du har brug for ekstra power.

Find POWERSTACK hos din lokale Bygma

DEWALT værktøj er en af hjørnestenene i udvalget af varer i dit lokale Bygma Bygge- og Proffcenter.

Uanset om du skal bruge en DEWALT skruemaskine, slagboremaskine eller lader, så bestræber din lokale Bygma sig på at imødekomme alle dine professionelle behov for el-værktøj.

Udover at finde det rette værktøj og tilbehør, guider vi dig også til hvordan du får mest ud af POWERSTACK.

proffshop

Toj

Nyhedsbrev