Staring tvangsblandere - maskiner til alle opgaver

Holdbarhed er kernen i alle Staring tvangsblandere. Uanset om du arbejder på den store byggeplads eller det lille byggeprojekt, er pålidelighed afgørende for produktiviteten.

Tvangsblandere med S1 motorer

Derfor leveres alle Staring blandemaskiner med S1-motorer, der tåler at køre konstant, uanset om du skal blande cement, mørtel, lim, gips, epoxy eller beton. Det gør Staring mørtel- og betonblandere til et pålideligt valg, når du vil have en garanti for, at dit udstyr kan løfte enhver type opgave, uanset størrelse eller materialer.

Staring tvangsblanedere er kendte verden over

Uanset om du vælger en miniblander eller en stor betonblander, får du en maskine, der er kendt og udbredt blandt entreprenører, murere og udlejningsvirksomheder over hele verden. Staring har ikke kun papir på pålidelighed, men også et ry for at være det foretrukne valg blandt mange fagfolk i byggebranchen.

Blandemaskine fra Staring

Fra lille mørtelblander til stor tvangsblander

Hos Bygma finder du altid en Staring tvangsblander, der passer til din virksomhed og dine byggeprojekter. Staring SM 90 mørtelblander har en kapacitet på ca. 60 liter, mens den største tvangsblander i Bygmas udvalg har en kapacitet på hele 300 liter.

Mørtel- og baljeblander til de mindre byggeprojekter

BL60 er en praktisk og alsidig baljeblander, velegnet til alle de mindre projekter. Starings pålidelige motor sikrer, at du får en blandemaskine, der er velegnet, uanset om du blander mørtel til mindre murstensprojekter eller cement til gulvlægning.

300-liter tvangsblander til de store projekter

For professionelle murere og entreprenører på store byggepladser er 300-liter tvangsblandere ideelle. Blandehovedets specielle udformning sikrer en absolut effektiv blanding, uanset om det er tørblanding eller vådblanding. Blandehovedet kan løftes op af blandekarret uden brug af værktøj for at lette rengøringen, ligesom maskinen er udstyret med en trækstang og punkterfrie hjul for nem transport på byggepladsen.

Se udvalget af Staring blandemaskiner