Borup: Alt til husholdningen

Find alt i effektive rengøringsmidler, gulvpleje, fliserens og tagtætning.

Produkter fra Borup gør mange opgaver i husholdningen lettere og mindre tidskrævende. Uanset om du vælger fliserens, fugtfjerner eller bruger tagtæt, er Borups produkter skabt til at tilbyde effektive løsninger på husholdningens opgaver. Uanset om rengøringsmidlet indeholder stærk kemi eller ej, kan du være sikker på, at produktet ikke kun renser dybt, men også beskytter dine overflader og omgivelser. Følg produktanvisningerne og gør dit arbejde lettere.

Borup: Alt til husholdningen

Find alt i effektive rengøringsmidler, gulvpleje, fliserens og tagtætning.

Produkter fra Borup gør mange opgaver i husholdningen lettere og mindre tidskrævende. Uanset om du vælger fliserens, fugtfjerner eller bruger tagtæt, er Borups produkter skabt til at tilbyde effektive løsninger på husholdningens opgaver.

Populære produkter fra Borup

produkterFiltrer visning

+ Vis alle

  Hvem er Borup Kemi?

  Borup blev grundlagt helt tilbage i 1908 hvor den primære forretning var rensning af glasflasker. Sidenhen er Borup blevet et velkendt navn i husholdningen for at fremstille alt du skal brugelige fra pulver kemi, til uundværlige rengørings- og plejeprodukter m.m.

  Med hovedsæde i Borup på Sjalland, er Borup Kemi i dag Danmarks største producent og tapperi af kemi til husholdningen som du kan købe overalt i landets supermarkeder og byggemarkeder.

  I Bygmas sortiment af produkter fra Borup kemi, finder du et stort udvalg af uundværlige produkter til gør-det-selv projekter lige fra rengøring af terrasse til fliseimprægnering eller sågar tagtætning.

  Med et sortiment på lidt over 3.000 kemiske produkter, er Borup i dag leverandør til både private og erhvervskunder. Med alt fra cementfarve i udvalget af murerartikler til træpleje som Borup linolie, finder du alt du skal bruge af Borup produkter til dine byggeprojekter hos Bygma.

  Hvordan bruger man Borup fliserens?

  Borup Fliserens er til effektiv grundrengøring der er velegnet til alt fra store soldaterfliser til herregårdssten. Rengøringsmidlert løsner alt skidt og snavs der samler sig gennem tiden.

  Skal du fjerne alger, anbefaler vi enten Borup Algefjerner eller Innocare Algefjerner fra udvalget i ukrudstbekæmpelse.

  Vi anbefaler at du følger den medfølgende vejledning til Borup Fliserens. Her har vi samlet fremgangsmåde i en quickguide:

  • Start med at bruge algefjerner til at fjerne eventuelle alger på fliserne og brug en fliserenser til at fjerne mosset mellem fliserne
  • Brug en haveslange til at fugte fliserne først, som gør arbejdet lettere
  • Bland Borup Fliserens med vand i forholdet 1:2 - 1 dunk rækker op til 20 m2 fliser
  • Brug gummiehandsker
  • Benyt en rygsprøjte til at gennemvæde overfladerne på fliser og brug eventuelt en kost til at fordele fliserensen
  • Fliserne gennemvædes grundigt med opløsningeg. Brug altid en kost til at fordele vandet og feje det rundt på fliserne frem for at bruge en rygsprøjte, da inhalation af de forstøvede fliserens kan være sundhedsskadelig.
  • Vent i 20-30 minutter for at fliserens for optimal effekt
  • Skrub fliserne grundigt med en gulvskrubbe, mens du tilfører masser af rent vand fra haveslangen.

  Når du har fjerner alger og efterfølgende benyttet fliserens, anbefaler vi at du behandler fliserne med fliseimprægnering. Efter grundig rengøring reducerede flisernes naturlige beskyttende overflade og bliver flisen ikke behandlet med imprægnering, er den mere sårbar overfor mos, alger og plamager.

  Hvad kan jeg rengøre med Borup Afrenser?

  Borup Afrenser er koncentreret rengøringsmiddel, der er velegnet til rengøring af alt fra træværk på dit hus, træhegn, tagplader, murværk, fliser, soklen på huset eller trapper.

  Skal du fjerne alger, anbefaler vi at du benytter Borup Algefjerner i stedet for Borup Afrenser. Borup Algefjerner er specifikt målrettet til at fjerne begroning på f.eks. fliser, teglsten og overflader i træ.

  Inden du påfører Borup afrenser skal overflade gøres fugtig, f.eks. med en våd klud, højtryksrenser eller en haveslange. Afrensningsmidlet er koncentreret og fortyndes med vand i forholdet fra 1:10