0

Renz_retrofitRetrofit – Nyhed i myRENZbox familien

Udbyg dit eksisterende anlæg med en pakkeboks eller click & collect funktion

Med myRENZboxs pakkepostanlæg Retrofit har du mulighed for at udbygge dit eksisterende postkasseanlæg, uanset om dit nuværende anlæg er med mekanisk eller elektronisk nøgle.

Retrofit leveres samlet og monteres direkte på væggen inden- eller udendørs. Når strøm og internet er tilsluttet er den klar til brug!

Fakta:

- Vælg mellem tre modeller med 7, 8 eller 11 pakkerum

- Administreres via myRENZbox internetportalen

- Fungerer med SALTO, APTUS, iLOQ, RUKO, dormakaba og ARX m.fl

Se mere her

Lad ikke et stort nøglebundt tynge dine beboere

myRENZbox e-Line postkasseanlæg er et nytænkende elektronisk postkasseanlæg, der nemt binder boligadministration & beboere sammen. Styringen sker via Renz’ internetportal og touch displayet. MyRENZbox e-Line kan også kombineres med pakkebokse.

Beboerne i en større ejendom kan fx bruge den samme nøglebrik til hoveddøren, den elektroniske postkasse og pakkeboksen.

Spar penge på låsesmeden

Anlægget styres via Renz’ internetportal og et touch display. Det arbejder fint sammen med de adgangskontrolsystemer, der allerede findes i bygningen. Det kan fx være Aptus og Salto. Og det hele kan administreres fra én computer eller telefon.

Slip for papirlapper og klistermærker

De digitale navne-display er nemme at opdatere. Udskiftning af navne ved til- og fraflytning foregår nemlig i et onlinesystem. Postkasserne holder dermed en stram og ensartet linje, da du undgår et virvar af små papirlapper og klistermærker.

Adgang 24/7

Anlægget kan også anvendes på anden vis. Fx som nøgleboks ved fremvisning af en lejlighed. Den boligsøgende får tilsendt en kode fra boligforeningen, så de selv kan hente nøglen i boxen og inspicere lejligheden, når de vil. Og når de er færdige, lægger de ganske enkelt nøglen tilbage i boksen.

På stander eller monteret på mur

myRENZbox e-Line postkasseanlæg kan også monteres på stander eller mur.

Kontakt din lokale Bygma, så finder vi en optimal løsning til din næste byggesag.Smarte distributionsanlæg til fremtidens leverancer

Renz har helt sikkert en løsning der passer til dit behov.