Villaventilation/Varmegenvinding

Dårligt indeklima og ruder der dugger, skyldes som oftest, at huset er dårlig ventileret. Når man energioptimerer sit hus med bedre isolering og nye vinduer, bliver det ofte så tæt, at der bliver skabt et dårligt indeklima. Godt indeklima bliver skabt gennem naturlig udskiftning af luften i huset. Det betyder, at et hus som er blevet for tæt ikke kan få luft.

Undgå dårligt indeklima

Et dårligt indeklima ses typisk ved, at der indvendigt på ruderne i bunden er fugtigt, eller at der decideret er dug på ruderne. Dårligt indeklima resulterer som oftest i mere sygdom, allergi, hovedpine eller skimmelsvamp. For at give luft til huset igen, kan du med fordel installere et gør-det-selv anlæg fra DUKA. Vær opmærksom på, at aggregatet skal tilsluttes af en autoriseret elektriker. Anlægget udskifter luften på en kontrolleret måde og genanvender samtidig varmen fra de ”dårlige” rum såsom køkken, bryggers og badeværelset til at varme den friske luft op. Dermed skal der ikke bruges så meget energi på opvarmning af den nye luft som, hvis alle vinduer stod åben. Bygma fører Duka villaventilation til et hus på op til 100m2 eller 140m2. Du får en komplet pakke med rør, alu-flexslanger, ventiler og fittings. Op til 98% af boligvarmen bliver genanvendt med Duka villaventilation. Du får et sundt indeklima uden fugt og kondens med varmegenvinding og bedre varmefordeling, når du installerer Duka villaventilation.

Se også Bygmas store udvalg af ventilation og klima.

10% rabat på villaventilation

Vil du have 10% rabat på villaventilation og mange af vores andre varer, og samtidig kunne se fx fakturaer, når du er logget ind på bygma.dk? Så kan du blive Bygmaster kunde – læs om fordelene. Det er gratis og hurtigt at melde dig til. Du får rabat med det samme, når du i forbindelse med købet bliver Bygmaster kunde.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle