Skovle, spader og grebe

I Bygma har vi et stort sortiment af skovle, spader og grebe. Hvis du skal i gang med at grave i din have eller andre steder, er en spade et uundværligt redskab. Der findes forskellige former for spader, som bruges ved forskellige sammenhænge. Hos Bygma kan du finde den spade, der passer til dit formål.

Vi har et stort udvalg af skovle, som er gode, hvis du skal flytte jord eller sten. Skovlene har bukkede kanter, så du nemt kan flytte det pågældende materiale. Du kan finde din nye skovl her, vi har mange typer, så der en, der passer til dig.

Hvis du derimod skal bearbejde eller sprede sten eller andre materialer. Så kan du også finde et greb her, som kan hjælpe til at gøre dit arbejde nemmere. Skovlene, spaderne og grebene findes i flere forskellige designs og materialer, så du kan finde det mest optimale redskab til dig.

Få 10% rabat

Bygma tilbyder 10% på mange af skovlene, spaderne, grebene og andre vare, hvis du er oprettet som Bygmaster. Som Bygmaster får du også mulighed for at se dine fakturaer og få kredit. Læs mere om Bygmaster og opret dig, så kan få rabat på dit køb med det samme.
produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle