Wimex Hegn & Terrasse

Byg et stærkt, let og flot komposithegn

Komposithegn er en elegant og vedligeholdelsesfri løsning til havehegn og hegn til terrassen eller i baghaven. Kompositplankerne er robuste og lette at samle, så du nemt får etableret privatliv.

Fordelene ved Wimex komposit

WPC komposit fra WImex er et moderne kunstmateriale af træfibre, plastik (typisk genbrugsplast) og bindemiddel. Det anvendes til bl.a. brædder og planker, fordi det er utrolig stærkt, let at vedligeholde og overfladen enkel at rengøre.

Kombinér Wimex hegn med Wimex terrassebrædder

Hos Bygma kan du både købe Wimex komposithegn og komposit terrassebrædder for, at opnå en eksklusiv stilren løsning til den moderne bolig. 

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Wimex Glyngøre Hegn

  Mere om Wimex hegn i WPC / komposit

  Opsætning af nyt hegn behøver hverken være tidskrævende eller betyde løbende vedligehold i mange år.

  Wimex’ hegn lavet i komposit materialer, er designet til at modstå danske klima, være let at montere og tilbyde en robust afskærmning af haven i flot finish.

  Wimex hegn med let montering og flot finish

  De praktiske hegnsbrædder, stolper og tilbehør giver dig mulighed for at skabe præcis det have hegn, som passer ind i dit uderum på tværs af vores tre forskellige materialer.

  I Bygmas udvalg af Wimex produkter, fører vi primært Glyngøre og Fur komposit hegn, men Wimex leverer også varmebehandlet thermofyr samt hegnsbrædder i hårdfør Sibirisk Lærk.

  Fordi Wimex fremstiller både terrassebrædder og hegnsfag, kan du bygge dit udendørsmiljø i samme harmoniske design.

  Hvad er Wimex WPC og komposit?

  Wimex’ hegn er fremstillet i vedligeholdelsesvenligt komposit. Det har et smukt, æstetisk ydre og et tilsvarende robust og holdbart indre, der holder sig farveægte i mange år.

  Kompositten fra Wimex er WPC, og det er et produkt fra en liga for sig.
  Hovedingredienserne er træfibre, der kommer som overskud fra møbel- og/eller gulvproduktion, samt genbrugsplasten HDPE.

  Træfibrene kommer fra enten nåle-, poppel- eller egetræ, hvilket HDPE-plasten binder perfekt til. Sammen med de forskellige additiver i form af bindemiddel, stabilisatorer og farvepigment får du et særdeles stærkt og vedligeholdelsesvenligt hegn.

  I Bygmas udvalg fører vi Wimex Fur- og Glyngøre, der er to utrolig flotte serier af hegnsbrædder, hegnslåger og hele hegnsfag.

  Overfladen på Wimex terrassebrædder

  Fordelene ved Wimex terrassebrædder

  Terrasser belagt med komposit terrassebrædder fra Wimex er blevet populære. Såvel Wimex Glyngøre og Fur i komposit / WPC er både robust og elegant.

  Både Glyngøre og Fur har en vendbar profil, hvilket betyder, hvilket betyder, at du har mulighed for at design din terrasse præcis som du ønsker den.

  Fordelene ved at vælge Wimex komposit

  Fordelene ved at vælge Wimex komposit terrassebrædder
  Prismæssigt ligger Wimex terrassebrædder mellem de dyre træsorter som Bangkirai og Cumaru og de gængse trykimprægnerede træsorter. Fælles for de to er dog, at de kræver løbende vedligehold for at forblive flotte.

  Netop derfor er Wimex blevet populært til terrassen. Terrassebrædderne kræver minimal vedligeholdelse, er nemme og hurtigere at montere, er helt uden splinter, fastholder den flotte overflade og har meget lang levetid.

  Kompositteknologien gør således, at brædderne ikke revner, sprækker eller trækker skruehovederne op, hvilket nogle andre typer af terrasser har tendens til. Dermed skal man ikke tænke på at oliere eller male brædderne.
  Vendbar profil og nem vedligehold i mange år

  Det er ikke kun pris og levetiden du får glæde af, men også den vendbare profil og evnen til at bevare farven uden løbende brug af terrasseolie. Den ene profil bærer en flot struktur der minder om årerne i flot træ, mens den anden er den mere skridsikre rillede profil.

  Komposit brædderne bevarer deres farve, fordi den bliver tilføjet under produktet, præcis som ved fibercement planker. Dermed er du både sikret samme ensartede udtryk men også en særdeles UV resistent overflade.

  Relevant for dig der køber Wimex

  Udvalg af havehegn i træ hos Bygma

  Alt til dit hegn

  Hos Bygma finder du et stort udvalg i stolper, stolpehatte, hegnsbrædder og systemhegn.

  Udvalg af trapezplader til tage

  Trapezplader

  Gennemsigtige trapezplader er fantastiske til både udestue, carport og overdækning og findes i stort udvalg.

  Komposit terrassebrædder fra Wimex

  Guide til Wimex kompositbrædder

  Det ligner træ og det føles som træ men er langt mere slidstærk. Læs mere om Wimex kompositbrædder.