Fodboldmål

Mange børn elsker at spille bold i frikvartererne eller derhjemme. Fodbold kan sagtens spilles uden mål, men det gør det lidt sjovere og lærerigt, hvis der er foldboldmål under spillet.

Børn har godt af at være ude i den friske luft, men det kan til tider være svært at få dem udenfor. Hvis pladsen i haven tillader det, er et fodboldmål en god investering, da det kan aktivere børnene og samtidig skabe glæde og gejst. Derudover er det en god måde at samle familien på, hvor man kan lave forskellige lege og konkurrencer, mens man bevæger sig og nyder hinandens selskab.

Hos Bygma finder du Jabo og Plus fodboldmål. Vi forhandler fodboldmål i træ, som gør, at de er robuste og dermed holder til mere. De kan klare at stå ude i det meste vejr uden at blæse væk. Hvis du giver træ fodboldmålet et lag træbeskyttelse, som du kan finde hos Bygma, bliver det ekstra vejrbestandigt.

Få 10% rabat

Bygma tilbyder 10% rabat på fodboldmålene samt mange andre varer. Du skal blot oprette dig som Bygmaster kunde, så kan du få rabat på dit næste køb. Når du er oprettet har du også mulighed for at se dine fakturaer og få rentefri kredit.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle