Polysan murafdækning - Let og tidsbesparende monteringskit

Murafdækninger fra Polysan er produceret i massiv og vejrbestandigt polymerbeton, der ikke kun leder vandet væk fra murværket, men runder det af med en flot æstetisk afslutning.

Selvom det er afgørende at holde fugt fra at trænge ned i muren, er det også vigtigt at give dit byggeri en vejrbestandig afslutning, der fungerer bedre end traditionel beton.

Polysans murafdækninger er anvendelige med alle former for fritstående murværk, og er kendt for deres flotte og ensartede overflade, som ikke kun er blød at røre ved, men også reducerer risikoen for skæmmende begroning.

Solid forankring af murafdækning

Som professionel ved du, at de individuelle bygningsdele kan bevæge sig forskelligt, selvom de er forbundet til hinanden.

Det gælder også murafdækninger af polymerbeton og selve murværket, som afdækningen skal beskytte. Derfor anbefales en svømmende montering af murafdækningen, som tillader små bevægelser.

Til dette er butylbåndet helt optimalt. Dette selvklæbende produkt giver murafdækningen en solid forankring samtidig med, at der er plads til mindre bevægelser, som naturligt vil opstå på grund af temperaturvariation i murværk og murafdækning.

Samlet kit til murafdækning fra Polysan

Et samlet monteringskit gør det nemt

Alt hvad du skal bruge til montering af murafdækningen findes samlet i ét monteringskit. Her finder du selve rullen med fire meter butylbånd i Ø13, som anbefales til montering af ikke blot murafdækninger, men også sålbænke.

I monteringskittet er desuden seks afstandsbrikker af henholdsvis både 3 mm. og 5 mm.

Derudover indeholder monteringskittet også to styks AKAMeric 1010 – elastisk fugemasse 290 ml. Dette er et opløsningsfrit 1-komponent fugthærdende og modificeret polymerklæbemiddel, som har en enestående holdbarhed. Vælg fugemassen i hvid, sort eller grå, så fugemassen matcher murafdækningens farve og giver en smuk finish.

Trin 1 - Rul butylbånd ud på muren

Butylbåndet rulles ud på muren. Rundt om butylbåndet sidder papir, som trækkes af løbende, når massen lægges ud.

Båndet udlægges ca. 3 cm fra murens kant, så der er plads til bagstop og fuge - og trykkes herefter let ned i murstenen.

Butylbåndet har masse som modellervoks og er meget nemt at arbejde med.Polysna murafdækning lægges oven på muren

Trin 2 - Vip murafdækning på muren

Herefter vippes murafdækningen på muren fra den ene side.

Afstandsbrikker medfølger i monteringskittet og kan anvendes efter behov.

Der måles efter, så det sikres, at murafdækningen ligger hvor den skal, inden afdækningen trykkes ned i butylbåndet.Trin 3 - Tilsæt fugemasse

Til slut lægges polymerfugemassen, som adskiller sig fra silikonefugemasse ved den lange holdbarhed, under afdækningen langs murens kant, og monteringen er hermed afsluttet.

Det er både let og hurtigt at finde og bestille din fugemasse når du er logget på Bygmas Proffshop. Er det til et privat engangsprojekt kan du også finde fugemasse på Bygma.dk

Polysna murafdækning lægges oven på muren

Find alt til murafdækning hos Bygma

Du kan altid søge inspiration og vejledning komponenter til murafdækning i dit lokale Bygma Proffcenter, inden du går igang med dit næste projekt.

På Bygma's Proffshop opretter du let dine projekter, finder og bestiller let dine murerartikler til projektet og efterfølgende har du let adgang til dokumentation og faktura.