0

Ny batteridrevet rundsav

giver 230 V saven dødsstødet

Milwaukees nye batteridrevne rundsav leverer fuld power til en hel arbejdsdag på én eneste opladning. 230V rundsaven er dermed fortid.

Nu er det slut med at bøvle med lange ledninger, når rundsaven skal fragtes rundt på byggepladsen. Milwaukee tager igen teten som pioner og lancerer deres nye M18 FUEL™ rundsav, som sætter alle sine elektriske konkurrenter til vægs.

Hurtigere end nogen anden sav

Den nye rundsav skærer hurtigere end nogen anden elektrisk rundsav. Med hele 5.800 omdrejninger i minuttet klarer den kraftfulde og kulfri motor selv vanskelige materialer uden at gå i stå. Den avancerede elektroniske styring beskytter mod overbelastning og overophedning.

750 snit på én opladning

Også 12,0 Ah-batteriet er nyudviklet, og det giver 50 % mere kraft, 50 % lavere arbejdstemperatur og 33 % mere driftstid end 9,0 Ah-batteriet. Batteriet kan levere op til 750 snit på en opladning, og det betyder, at du slipper for hyppige og tidsrøvende batteriskift flere gange i løbet af dagen.

Batteriet passer til mange andre værktøjer

Milwaukees nye rundsav er en del af M18-sortimentet. Det indeholder 145 stærke elværktøjer, der kan bruges med de samme batterier.

 

Fakta om Milwaukee rundsav CCS66 M18

OBS: Du kan kun se prisen på Milwaukee produkterne nedenfor, hvis du er logget ind i Proffshoppen. Opdater denne side, når du er logget ind i Proffshoppen for at se prisen.