Stenmel

Stenmel kan bruges til mange forskellige formål. Det består af helt fint knuste sten. Hos Bygma har vi stenmel i grålige og sorte farver, og du får fri fragt på stenmelet.

Hvis du skal have lagt nye fliser, belægningssten eller granitskærver, så er stenmel oplagt at bruge som underlag. Det giver et stabilt og solidt underlag til belægningen, og vand kan nemt trænge igennem. Stenmel minimerer mængden af ukrudt, så du slipper for at bruge lige så meget tid på at luge. Stenmelet kan også bruges til at lave stier i haven eller områder, hvor du ønsker et fast underlag. Du kan skabe en hyggelig stemning i haven ved at lave små, snoede stier rundt omkring bede og træer.

Hvis du vil lave en pentanquebane i din baghave er stenmel et oplagt materiale at anvende. Det er vigtigt, at du først laver et jævnt underlag under stenmelet, for at opnå det bedste resultat.

Hvis du vil bruge stenmelet til stier og terrasser, er det ligeledes en god ide at lægge et underlag først. Bygma forhandler stabilgrus, som med fordel kan bruges under stenmelet.
produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle