Granitsten

Granit er et meget brugt materiale inden for byggebranchen. Det bruges som belægning i forskellige afskygninger, som fundament samt mange andre ting. Granit er en natursten, så de kan variere meget i farve, nuance og struktur. Bygma forhandler granit i forskellige udgaver, så du kan finde en der passer til omgivelserne.

Granitskærver kan bruges til indkørsler, pyntesten, stier i haven samt mange andre steder. De er meget lette at vedligeholde. Hvis belægningen bliver ujævn med tiden, kan du nemt rette op på det igen. De er praktiske, da vand kan løbe gennem dem, så du i nogen grad undgår vandpytter og vandsamlinger. Det er dog vigtigt, at der lægges et ordentligt underlag inden, for at opnå det bedste resultat.

Granitskærver er et oplagt valg til indkørsler og gårdspladser, hvor der kører biler. Hvis granitskærverne skal bruges til det formål, anbefales størrelsen 11-16 mm, så de ikke sidder fast i dækkene på bilen.

Hos Bygma kan du også finde chaussesten og kantsten i granit under kategorien havefliser. Chaussesten kan både bruges alene eller sammen med andre fliser. De bruges ofte rundt om en, fire eller ni betonsten, for at give et flot mønster på din terrasse.

Husk, at du får fri fragt, hvis du køber en bigbag med skærver.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle