...

2003

Alle Bygmas trælasthandler og byggemarkeder fusioneres til ét selskab: Bygma Gruppen. Bygma Gruppen omfatter nu A/S Hjalmar Wennerth, Scandinova A/S, Pro-File A/S samt 52 trælasthandler og byggemarkeder; 48 i Danmark og 4 i Sverige. De danske forretninger opdeles i fire regioner, der hver får sin egen direktør.

...

2006

Ny direktion tiltræder med Peter Christiansen i spidsen, og omsætningen runder 4,3 mia. kroner. Samme år begynder arbejdet med at fastlægge strategien for fremtidens Bygma. Et stærkere og mere synligt Bygma.

...

2007

For at sikre et stærkere og mere synligt Bygma ændres alle lokale forretningsbetegnelser til Bygma A/S. Samtidig fastlægges en ny forretningsstrategi med 2 fokuserede forretningsområder:

1. Det ene område er den professionelle håndværker, som skal opleve, at Bygmas trælaster og håndværkerbutikker er den bedst tænkelige samarbejdspartner.

2. Det andet område er den del af Gør-det-selv folket som på semiprofessionel basis klarer f.eks. nybyg, ombyg og andre større opgaver. De skal serviceres på højeste niveau i byggemarkederne.

Den nye forretningsstrategi indeholder også koncernens nye slogan "Vi ved – Du kan". Det nye slogan skal udtrykke det, som har kendetegnet Bygma i mange år: God service og ikke mindst en faglig kompetent rådgivning og en bevidsthed om, at dette kun kan lade sig gøre, hvis vi tager udgangspunkt i kunderne og deres behov.