...

2023

I marts havde vi fornøjelsen at åbne vores store og meget flotte Proff- & Logistikcenter - Bygma København - med et brag af en åbningsfest, og kun få måneder efter gentog vi succesen på Fyn med en åbningsfest af vores første DGNB Guld-certificerede proff- og logistikcenter – Bygma Svendborg.

I april kunne vi - trods et marked med stigende renter, rekordhøj inflation og samtidig voldso­m­me prisstigninger på byggematerialer - levere et flot årsregnskab for 2022, der viste en koncernomsætning på 11,6 mia. DKK.

I september bød vi velkommen til endnu en svensk trælast, idet vi annoncerede opkøbet af Dalarna Mattsons Järn & Bygg i Region Svealand. Og i november hejste vores islandske selskab Húsasmiðjan flaget, da de slog dørene op til en helt ny forretning i Selfoss.

I efteråret tog vi tilløb til opsætning af 170 ladestandere og over 300 ladepunkter fordelt i vores 62 Bygma-forretninger i Danmark. De fleste ladestandere er opsat til glæde for vores medarbejdere i arbejdstiden, men vi har naturligvis også opsat ladestandere, som vores kunder kan benytte i og uden for vores åbningstider.

Året rundede vi af med at annoncere nye og stærke kræfter i Bygma Gruppen, idet Søren Skou tiltrådte som formand i koncernens bestyrelse i december. Med en livslang karriere hos Mærsk har Søren et sjældent indgående kendskab til handel, distribution og logistik, og vi glæder os meget til det fremtidige samarbejde.