Bygmas historie

historien om en dansk virksomhed i udvikling

Bygma Gruppen er en solid nordisk koncern placeret blandt Top100 virksomhederne i Danmark. Godt købmandskab, troværdighed og evnen til at tænke nyt har været omdrejningspunktet for Bygma Gruppens virke siden grundlæggelsen. Vi har en ambition om vækst og lønsomhed, men også om at drive en ansvarlig virksomhed der bidrager positivt til samfundet.

Bygma Gruppen A/S beskæftiger godt 2.600 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet, med aktiviteter inden for salg og distribution af trælastprodukter og bygningsartikler til de professionelle håndværkere og private forbrugere. Med en samlet omsætning på ca. DKK 10 mia. hører Bygma Gruppen A/S til blandt de største i branchen.

"Det gode købmandskab, flid og fremsynethed er grundstenene i Bygmas forretning"Founder - Lars Børge Christiansen

1952

Lars Børge Christiansen starter i agenturvirksomheden A/S Hjalmar Wennerth, der har til huse i Havnegade 41 i København, efter han er udlært i tømmerhandel i Skagen. A/S Hjalmar Wennerth, der på det tidspunkt kun har to ansatte, repræsenterer en række større svenske savværker i Danmark. Lars Børge Christiansen overtager efter to år virksomheden og bliver ansvarlig for den videre drift.