...

2020

I april blev det første spadestik taget til stort trælast- og logistikcenter på Kløvermarken i København. Den nye proff-forretning understøtter Bygmas strategi om at øge tilstedeværelsen i de større byer. Bygma København kommer til at ligge blot 2,6 km fra Rådhuspladsen.

Bygma A/S ekspanderer på Sjælland og overtager pr. 1. februar 2020 driftaktiviteterne i XL-BYG Sorø Trælasthandel A/S. Forretningen skifter navn til Bygma Sorø og indgår i Bygmas Region Øst.

...

2021

I februar annoncerer Bygma A/S opførelsen af en helt ny DGNB-certificeret tømmerhandel- og logistikcenter i Thisted. Området er kendetegnet ved stor virkelyst og en stærk drivkraft, og har indtil nu været en ’hvid plet’ på Bygmas landkort.

Bygma Gruppen offentliggjorde den 15. april sit regnskab for 2020, og leverede trods Corona-pandemien et årsregnskab hvor omsætning og resultat er langt bedre end forventet. Årsregnskabet viste en omsætning på 9,4 mia. DKK.

Den 18. april 2021 overtog Bygma A/S C. Aarslew-Jensen i Nykøbing Falster. Forretningen skiftede pr. samme dato navn til Bygma Nykøbing F og indgår nu i Bygmas Region Øst.

Pr. 1. oktober etablerer Bygma sig i Svendborg. Et nyt DGNB-certificeret proff-og logistikcenter skal opføres på en ca. 30.000 m2 stor grund, der tidligere husede køreteknisk anlæg. Der er stor byggeaktivitet i området, og der forventes yderligere vækst i Svendborg og omegn i de kommende år.

...

2022

Pr. 1. januar 2022 etablerede Bygma et salgskontor centralt placeret i Nuuk. Bygma har allerede leveret trælast og byggematerialer til Grønland igennem en årrække.

Bygma Gruppens færøske selskab, Bygma Balslev overtog ligeledes pr. 1. januar Vágs Timburhandil på Suderø på Færøerne, der skiftede navn til Bygma SUÐUROY.

På trods af udfordringerne med den globale pandemi kunne Bygma Gruppen – der rundede 70 år den 5. maj – levere et flot årsregnskab, der viste en omsætning på 10,8 mia. DKK.

Og så er 2022 året hvor Bygma er sponsor på Tour de France, Grand Départ Copenhague.