Nyheder

Håndboldherrerne er verdensmestre

Håndboldherrerne vandt overbevisende over Norge med et resultat på 31-22. Vi ønsker dem et stort tillykke med sejren!!

 

Bygma forlænger sit hovedsponsorat af Håndboldherrerne

Når Danmarks Håndboldherrer i de kommende år løber på banen, vil det fortsat være med det karakteristiske Bygma-logo på blusen. Læs hele artiklen her

Håndboldherrerne_guld_vm

Ambitionen om at være bedst

Håndboldherrerne er en inspirationskilde for alle, der vil lave godt håndværk. De minder os nemlig om, hvor langt man kan nå, når man gør sig umage, og ikke stiller sig tilfreds med noget, der bare er ”godt nok”. Derfor har vi valgt at blive hovedsponsor for dem.

Håndboldherrerne og den proffesionelle håndværker minder om hinanden. De har samme indstilling til den opgave, de står overfor, og de går ikke på kompromis. De sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde – hver gang. De vil have det bedste udstyr, og de går helt vildt op i detaljerne. For godt håndværk handler om at have styr på detaljerne.

Følg os på Facebook

OL guld vindere

Efter en fabelagtig finale besejrede Danmark Frankrig med 28-26.  Fantastisk øjeblik, der næsten kan få selv den mest rå håndværker til at knibe en lille tåre under nationalmelodien. Vi er i hvert fald SÅ stolte af det fantastiske stykke håndværk, drengene har leveret på håndboldbanen under OL 2016!

Hvad er det?

Kan du huske det populære program fra 80’erne med Piet Van Deurs, der hed ”Hvad er det?”? Se hvordan det gik, da Håndboldherrerne blev stillet over for nogle af Bygmas produkter med spørgsmålet ”Hvad er det?”.

Mathias store dag

Mathias på 9 år fra Aalborg fik enhver håndbolddrengs store drøm opfyldt, da han fik lov at være med i baneindløbet ved Bygma Cup, da Danmark spillede (og vandt, selvfølgelig) mod Ungarn i torsdags. Se, hvor sej Mathias var, her…

Sådan skabte vi Bygma Gym

Se her, hvordan fysisk træner, Rasmus Thomhav var på rundtur i Bygma for at finde det helt rigtige grej til Håndboldherrernes træning i Bygma Gym.

Træn med Håndboldherrerne

Håndboldherrerne viser dig, hvordan du kan træne benhårdt med godt grej fra Bygma.

 Bygma_gym

Se alle 8 øvelser fra Bygma Gym her

Respekt for de ambitiøse

 Respekt

Håndboldherrerne er en inspirationskilde for alle, der vil lave godt håndværk. De minder os nemlig om, hvor langt man kan nå, når man gør sig umage, og ikke stiller sig tilfreds med noget, der bare er ”godt nok”. Derfor har vi valgt at blive hovedsponsor for dem.

Respekt går igen i mange sammenhænge både på håndboldbanen og på byggepladsen:

Her fortæller Håndboldherrerne, hvad ordet respekt betyder for dem på håndboldbanen.

Besøg fra Julemærkehjemmet

Det er ikke kun til landskampe, at Håndboldherrerne gør en forskel. For børnene på Julemærkehjemmet i Hobro var en ganske almindelig træningsdag i Århus en oplevelse, der var værd at dele.