Havefliser

Nye flotte havefliser til terrassen kan give din have et helt nyt udtryk. Hos Bygma har vi et udvalg af havefliser, som varierer i størrelse, farve og pris. Du kan enten gå efter én slags flise, eller kombinere flere for at tilføje lidt mere spil til terrassen eller for at give et visuelt indtryk. Der er mulighed for at designe fx sin terrasse, sti eller indkørsel på mange forskellige måder med havefliser.

Størrelse på havefliser

Når du skal købe nye havefliser, er det vigtigt, at du er opmærksom på, hvilken størrelse du skal have. Valg af størrelse afhænger i høj grad af, hvordan din have/terrasse på nuværende tidspunkt ser ud. Hvis der er tale om en mindre terrasse, er det ikke sikkert, at alt for store havefliser vil se godt ud. Går du efter rektangulære, aflange havefliser med mål som 20x40, 25x50 eller 30x60? Eller er du ude efter kvadratiske havefliser med mål som 30x30, 40x40 eller 50x50?

Udover størrelsen skal du også tænke over udseendet. Der findes nemlig en række forskellige afskygninger. Valg af udseende skal ligesom størrelsen også afhænge af, hvordan din nuværende have/terrasse ser ud. Lige for tiden er den mere mørkegrå haveflise meget populær blandt Bygmas kunder – måske er denne farve også noget for dig? Tag et kig på vores udvalg og find ud af det.

Hos Bygma kan du også finde fiberduge, som kan lægges under fliserne. Fiberdugene stabiliserer og forhindrer i en vis grad ukrudt i at vokse op mellem fliserne.

produkterFiltrer visning

+ Vis alle