Havehegn

På denne side finder du et stort udvalg af havehegn fra den kendte producent Plus Hegn, der står for høj kvalitet. Vi fører hegn med lang levetid i træ, stål og polyrattan. Du kan vælge mellem sort og trykimprægneret træ. Al hegn i polyrattan er i sort. Er du på udkig efter Bergen havehegn, Fyn havehegn, Rondo havehegn, tæthegn eller lamelhegn fra PLUS? Du finder dem i flere forskellige størrelser og nogle er med espalier i udvalget nedenfor. Du kan købe havelåge med eller uden bue til tæthegn. Du finder også en vognport / låge til indkørslen i vores sortiment.

10% rabat på havehegn

Vil du have 10% rabat på det meste af vores havehegn og mange af vores andre varer, og samtidig kunne se fx fakturaer, når du er logget ind på bygma.dk? Så kan du blive Bygmaster kunde – læs om fordelene. Det er gratis og hurtigt at melde dig til. Du får rabat med det samme, når du i forbindelse med købet bliver Bygmaster kunde.

 

Byg nemt dit eget hegn

Du kan også vælge at bygge dit eget havehegn med FT Systemhegn, som gør det nemt at være gør-det-selv-mand. Se muligheder og eksempler på, hvor nemt du kan bygge FT Systemhegn.

Ønsker du at bygge et havehegn helt fra bunden, finder du et stort udvalg af hegnsbrædder, hegnsstolper og stolpehatte. Vi fører også trådhegn og volierenet i flere forskellige størrelser.

Beslag og befæstigelse

Vi fører et stort udvalg i hegnsbeslag og skruer. Brug altid rustfri skruer til at sætte hegn op med, så skruerne holder i mange år. Det er også nemmere at skrue en rustfri skrue af igen, hvis du får behov for at udskifte et terrassebræt,

Måske har du også brug for et pælebor og vaterpas. Bygma har alt det, du har brug for til dit byggeprojekt. Bygma har alt det, du har brug for til dit byggeprojekt.

produkterFiltrer visning

+ Vis alle