Græstrimmer

Trænger du til at få trimmet græsset i kanterne, så din have ser pæn og velholdt ud? Måske har du behov for en græstrimmer til at nå helt ind til flagstangen eller rundt om havebænken, hvor en plæneklipper ikke kan komme helt tæt på? Du kan også bruge en græstrimmer til at fjerne ukrudt eller anden uønsket beplantning. Græstrimmeren er samtidig ideel til at holde skvalderkål nede og klippe brændenælder med.

I Bygmas store udvalg af græstrimmere fra Black & Decker, Makita og Ryobi, finder du både med batteri og ledning. Du finder også en hybrid græstrimmer, som giver dig mulighed for at vælge mellem ledning eller batteri i samme maskine. Mange af græstrimmerne har teleskopskaft, så du kan indstille din græstrimmer i lige den højde, der passer dig. Det er også muligt at få en kombineret slagboremaskine og græstrimmer. Vær opmærksom på, at ved nogle af græstrimmerne der kører på batteri, skal du købe batteri og oplader separat.

Trimmertråd

Du finder også trimmertråd blandt græstrimmerne, som du kan købe separat. Vi forhandler trimmertråd i flere forskellige størrelser, så du kan finde den trimmertråd, der passer til din græstrimmer. De fleste græstrimmere har automatisk trådfremføring, så du bare skal trykke på en knap og slipper for at stoppe op.

Få 10% rabat

Du kan få 10% rabat på flere af græstrimmerne og mange andre varer, hvis du bliver Bygmaster kunde. Det er gratis og hurtigt at melde dig til. Du får rabat med det samme, når du i forbindelse med købet bliver Bygmaster kunde.

Se også vores udvalg af buskryddere, hvis du har brug for at fjerne kraftigere buskads. Eller tag et kig på vores store kategori have med fx havemaskiner, haveredskaber og plantecenter. Gør havearbejdet nemmere og sjovere med de rette haveredskaber og havemaskiner, og kom samtidig hurigere i mål.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle