AL-KO robotplæneklippere - slip for besværet med Robolinho®

Sommeren nærmer sig, og snart begynder din plæne at vokse. I Læn dig tilbage i havestolen frem for at bruge tiden på at slå græs. Overlad i stedet arbejdet til en robotplæneklipper.

Robolinho® serien er effektiv og pålidelig

Fra Bygmas udvalg af robotplæneklippere kan du købe alt fra dem kompakte Robolinjo 500 W til den større Robolinho 1100 W - men serien slutter slet ikke dér. Både i 2019 og 2020 har Robolinho været testvindere for at være effektive, lette at indstille og for nem vedligeholdelse, så du ved at du får en maskine der leverer hvad den lover.

Kom let igang med AL-KO Robolinho

Kom let i gang med Robolinho®

Du behøver ikke slås med GPS eller omfattende programmering for at komme i gang. Du tager let din nye Robolinho® i brug, når fragtmanden har leveret til dig:

Installér ladestationen, fastgør det medfølgende afgrænsningskabel i plænen med jordsømmene, som sensoren navigerer efter og indkod tiderne for græsslåning direkte i maskinen. Så er både du og maskinen klar. 

AL-KO robotplæneklippere med let betjening

Let at betjene - også med app

Det skal ikke være en videnskab, at få klippet græsplænen. Robolinho® har et stort og overskueligt display, som du hurtigt lærer at kende. Her indstiller du præcis hvornår du vil have slået græs og kan både indtaste specifikke dage og tidspunkter.

Hvis du i stedet foretrækker at styre din robotplæneklipper på mobiltelefonen, kan du også hente en app til enten Android telefoner eller iPhone. Med den kan du indstille og styre kompatible Robolinho® maskiner direkte fra terrassen.

AL-KO robotplæneklippere klarer også skråninger

Optimal trækkraft til skråninger

Der er godt nyt til dig, som bor på en ujævn eller skrånende grund. Robolinho® er en fantastisk klatrer, der har to kraftige profildæk med groft mønster og stærke motorer.

Hvor andre robotplæneklippere opgiver allerede ved 25%, bider Robolinho® sig godt fast i underlaget og klarer stigninger op til 45%. Det er altså slut med at skulle ud af havestolen bare fordi det går lidt op eller ned af bakke!

Vendbare knivblade i AL-KO robotplæneklipper

Knivblade med lang levetid

Levetid og holdbarhed er vigtig, når du investerer i en robotplæneklipper. Netop derfor har AL-KO også et bioklipsystem med vendbare knive fremstillet af specialhærdet stålm der skiftevis kører venstre og højre om.

De vendbare knive sikrer dig, at du ikke skal ud og købe tilbehør. I stedet forbliver de skarpere i længere tid end traditionelle knive, der kun køre med eller mod uret.

Vedligehold af plæneklipper

Nem vedligehold

Gem skruetrækkerne væk. Skal du justere klippehøjde, er det let klaret med en stor skrueknap under topdækslet. Bioklip funktionen sikrer ikke kun, at du får et flot klipperesultat men også lettere vedligehold.

Bioklip begrænser mængden af belægninger af græs, der sætter sig under skjoldet som du skal fjerne. Samtidig behøver du ikke at fjerne det afklippede græs fra plænen.

Bygmas udvalg af AL-KO plæneklippere

Få vejledning hos Bygma

Hos Bygma online varierer udvalget løbende afhængig af det landsdækkende lager. Søger du en helt specifik model, som du har fundet hos AL-KO, som du ikke ser på Bygma.dk, kan du kontakte din lokale Bygma.

I vores byggecentre vejleder vi naturligvis også altid, før du vælger og køber din robotplæneklipper. Får du efterfølgende brug for råd eller købe tilbehør, er du også velkommen til at ringe.

AL-KO robotplæneklippere og tilbehør

Installation af robotplæneklipper

Tre trin og du er i gang med din Robolinho® robotplæneklippere:

  1. Placér din ladestation et klogt sted, med let adgang til el-installation
  2. Placér jordsømmene og træk kablet som afgrænser græsplænen
  3. Indtast tidspunkter og datoer for hvornår du vil have græsplænen klippet

Så er du klar!

For at gøre det endnu lettere, har AL-KO udarbejdet videoer, der hjælper der med installation og vedligehold af din robotplæneklipper.

Gode råd til installation

  • Afgrænsningskablets afstand til mure og hække er minimum 15 hhv. 20 cm for at sikre tæt kantklipning
  • l Afgrænsningskablets lægges en enkelt gang rundt om klippeområdet
  • l Installér ladestationen på et sted, der er beskyttet med vind og vejr
  • l Robolinho® robotplæneklippere kan kører gennem smalle passager fra 60 cm
  • l Robolinho® robotplæneklippere klarer stigninger på op til 45%
  • l Forhindringer som bede og bassinger markeres med afgrænsningkablet

Guide til installation

Montering af ladestation

Programmering

Kalibrering