Fart på Bygma!

Bygma A/S har netop indgået en 2-årig sponsoraftale med DTC racerkøreren Jason Watt og hans nye team, som kommer til at gå under navnet Team BYGMA Jason Watt Racing.

”Vi er meget glade for, at det lykkedes os at indgå en aftale med Jason Watt, da vi føler, at der er stor overensstemmelse mellem Bygmas værdier og det, som Jason Watt står for”, siger adm. direktør i Bygma A/S, Klaus Hadsbjerg.

”Jason Watt er en ambitiøs, troværdig og nytænkende person, der samtidig kan få et hold til at fungere, hvilket harmonerer vældig godt med de værdier, vi ønsker at leve efter i Bygma”, fortsætter Klaus Hadsbjerg.

Sponsoraftalen med Jason Watt er et led i Bygmas omfattende kommunikationsstrategi, der blev iværksat i marts sidste år. Gennem samarbejdet med Jason Watt er målet at positionere Bygma endnu stærkere i danskernes bevidsthed fremover.

Også hos Jason Watt er der stor begejstring for det nye samarbejde.

"Set uppet i det nye team bliver, at jeg skal fungere som teamchef, racerkører og ankermand for det hele," fortæller Jason Watt, der tilbage i 2002 vandt det hårde DTC mesterskab i konkurrence med de bedste af Danmarks standardvognskørere. I år gælder det et helt nyt bilmærke for Jason. Han skal køre en SEAT Leon magen til den, Michael Nykjær sidste år vandt DTC mesterskabet med, så forventningerne til resultaterne er høje hos både Bygma og Jason selv.

”Jeg tror oprigtigt på at med denne aftale i ryggen, har jeg muligheden for at blande mig i den absolutte topstrid”, smiler Jason Watt.

Jason Watt vil udover at køre med Bygmas logo på bil og udstyr samtidig optræde i forskellige sammenhænge, når Bygma markedsføres.

Første DTC-løb for Team BYGMA Jason Watt Racing bliver den 4. maj på Jyllandsringen.