Store flyttedag hos Bygma Kolding

Alene tanken om en forstående flytning, kan få sveden til at springe og overblikket til at forsvinde hos mange mennesker. Al den pakken ned, slæben ud og bæren op! Så prøv lige at flytte en 6.000 m2 trælast og en 650 m2 håndværkerbutik. På to dage! Det er nøjagtig hvad Bygma Kolding gør i den kommende weekend.

Fredag den 27. februar skal de godt 50 medarbejdere i Bygma Koldings håndværkerbutik og trælast nok tage en ekstra skive rugbrød med i madpakken. For de får brug for masser af energi og kræfter, når de fredag kl. 12 lukker butikken og går i gang med at flytte hele forretningen – fra de mindste skruer til fliser og store træspær. Alt skal flyttes knap 3 km længere op ad vejen til Bygmas nybyggede domicil på Gejlhavegård 2A. Allerede mandag morgen kl. 6.30 ”sharp” bliver dørene slået op for kunderne på den nye adresse.

Byggeri til tiden
Byggeriet af den nye Bygma forretning begyndte i foråret 2008 og håndværkerne har løbet stærkt for at holde tidsplanen og blive helt færdige til den store indflytning. Mellem to eksisterende haller er der nu bygget en 1.700 m2 stor håndværkerbutik, og desuden er der bygget en helt ny trælast. I alt får den nye Bygma Kolding 13.400 m2 under tag, hvilket er næsten en fordobling i forhold til det nuværende areal på Østerbrogade ved Kolding Havn.

Direktør Steffen Lavgesen glæder sig til at tage de nye faciliteter i brug, og han glæder sig især til at vise den nye forretning frem for sine kunder. ”Vi får en af landets største trælaster, som ligger kun 3-4 minutter fra motorvejen. Det betyder, at vores professionelle kunder får let ved at komme til og fra adressen. Og da vi nu også har ekspedition i trælasten, kan de klare deres indkøb hurtigt og effektivt,” siger han og tilføjer, at ”i en branche som byggeriet, hvor tid er penge, er det en ting, som de professionelle håndværkere er meget bevidste om”. 

Styr på tropperne
Planlægningen af flytningen har været i gang længe, så derfor er direktør, Steffen Lavgesen, også bemærkelsesværdig rolig ved udsigten til den store logistiske udfordring. ”Jeg synes, at vi har godt styr på det. Og selvom vi ikke flytter hver dag, er det jo ikke den første store logistik-opgave, vi har løst,” siger han. Planen er klar: medarbejderne bliver inddelt i hold og mindre grupper, så alle ved, hvad deres nøjagtige opgave er. Og så er det ellers bare med at smøge ærmerne op!

Byggemarkedet bliver – for en stund
Bygma Kolding består af både en Håndværkerbutik, for de professionelle kunder, og et Byggemarked, for de private kunder. I første omgang er det Håndværkerbutikken og tømmerhandlen, der holder flyttedag. Byggemarkedet følger efter omkring slutningen af året, så kunderne kan altså fortsat handle på adressen på Østerbrogade.

For yderligere information kan du kontakte direktør, Steffen Lavgesen på 76 30 27 11