Gasgrill - Den lette vej til bedre grilloplevelser

En robust, rengøringsvenlig og pålidelig gasgrill baner vejen til de gode sommeroplevelser, når vejret kalder på familie, grillhygge på terrassen. Mange har omfavnet gasgrillen som arvtager til den klassiske Weber kulgrill, fordi gasgrillen er lettere at komme i gang, lettere at styre temperaturen på og fordi den åbner en hel ny verden af grillmad.

Er du i tvivl om, hvilke funktioner du skal kigge efter, eller hvilken gasgrill der er bedst for dig, præsenterer vi dig for gode råd og inspiration til valg mellem det store udvalg af gasgrill. Du kan læse om valg af model, antallet af brændere, elektrisk tænding, gasgrill rengøring og særlige features i de forskellige modeller.

Har du allerede købt en gasgrill, har vi også lidt inspiration til ekstra tilbehør til terrassen. I udvalget af tilbehør til grill og terrassehygge finder du blandt andet terrassevarmer, færdiglavede hegnsfag til hurtig montering af havehegn- og læhegn samt inspiration til havemøbler til indretning af grillhjørnet.

Lille gasgrill

Start med at kigge på Napoleon TravelQ

Lille gasgrill

Start med at kigge på Napoleon TravelQ

Transportabel og lille gasgrill fra Napoleon

Napoleon TravelQ er praktisk og transportabel

Napoleon TravelQ er modellen, du skal kigge på, hvis du er på udkig efter en lille gasgrill, der både passer på havebordet og som du kan tage med i sommerhuset. Med to individuelle brændere får du både direkte og indirekte varme samt en transportabel gasgrill, der er perfekt til altanen, campingpladsen eller sommerhuset. Den lille gasgrill fås både med og uden stativ.

Robust rist i støbejern

Grillrist i rengørings-
venligt støbejern

Grillristen er af støbejern, som absorberen varme fra de to brændere effektivt. I kombination JETFIRE™ tændingssystem er du sikker på, at grillristen opnår superhøje temperaturer. På den måde får du også de helt rette grillstriber på dit kød og grøntsager. Når den lille gasgrill skal transporteres låses låget med et enkelt klik, så grillristen bliver på plads.Lille gasgrill med to gasblus

2 gasbrændere med
JETFIRE™ tændingssyste

Selvom TravelQ er en transportabel gasgrill, er den udstyret med 2 brændere med Napoleons særlige JETFIRE™ tændingssystem. Med dem får du nemt fyret op under varmen på grillen og kan nyde fordelen af grillmad med direkte og indirekte varme. JETFIRE™ tændingssystemet sikrer desuden, at rengøring er nem og tænding altid hurtig og effektiv.

Lille gasgrill med Indbygget termometer

Indbygget termometer
også i TravelQ

TravelQ har rigelig plads til, at du kan lægge kartoflerne under låget sammen med en lille culotte. De to brændere leverer rigelig med varme til en perfekt tilberedning, og det indbyggede termometer i den lille gasgrill sikrer, at du kommer godt i mål med både møre kartofler og kød.

Find din TravelQ gasgrill her

Klassisk gasgrill

De store oplevelser starter med Freestyle

Klassisk gasgrill

De store oplevelser starter med Freestyle

Napoleon Freestyle gasgrill til terrassen

Fuld grilloplevelse i kompakt design

Med Freestyle™ 365 starter den store grilloplevelse, uanset det er til sommerhygge eller tilberedning af and på grillen om vinteren. Freestyle tilbyder Napoleons anerkendte og solide grillteknologi indbygget i en kompakt og enkel grill. Freestyle™ 365 sender din weber på pension i skuret og gør det lettere at mestre alle gasgrillens glæder.

Justering af varme på Freestyle gasgrill

3 hovedbrændere og
robust konstruktion

Freestyle serien starter med 3 propan gasbrændere med Napoleons JETFIRE™ tændingssystem, så du let og hurtig får fyret op under grillen og styrer både direkte og indirekte varme under den varmereflekterende cookbox med grafitgrå låg. To nedklappelige hylder og kroge gør det desuden nemt at opbevare din grillmad og grilludstyr tæt ved grillen.Accuprobe temperaturmåling i gasgrill

ACCU-PROBE™ termometer
og WAVE™ grillriste

Når du glider det flotte grafitgrå låg ned over din kylling, sikrer det indbyggede ACCU-PROBE™ termometer at du har fuldt tjek på temperaturen, så du får den gode tilberedning du er vant til. WAVE™ grillristene i porcelænsemaljeret støbejern sikrer at kød og grøntsager får de rette grillbølger men også at det hele slipper let under tilberedning.

Let transport af gasgrill med store hjul

Nem transport og
opbevaring af gas

En af de vigtigste ting ved en god gasgrill er, at den har store hjul og plads til opbevaring af din gasflaske. Freestyle serien har store hjul og rigelig plads under grillen til at du kan opbevare din gasflaske. Den praktiske konstruktion betyder både, at du let flytter grillen før og efter brug, men også at den står flot på terrassen i sit grafitgrå design, uden en stor synlig gasflaske.

Find din FreeStyle gasgrill her

Stor gasgrill

Særligt robust konstruktion i flot design

Stor gasgrill

Særligt robust konstruktion i flot design

Stor gasgrill med Napoleon Rogue

Store grilloplevelser i rustfrit stål

Med en Napoleon Rogue® 425 kan du roligt invitere hele familien - og naboen - på en hyggelig aften på terrassen. Rogue gasgrillen har plads til alt fra pølser, bøffer og hele palette af grøntsager, og er velegnet både til begynderen og den øvede grillchef. Rogue er desuden udført i rustfrit stål, som sikrer dig en holdbar grill med hele 15 års garanti.

Flammegrill med Sizle Zone

Flammegrill bøffen
med Sizzle Zone

De større Napoleon Rogue grill er udstyret med Sizzle Zone, der leverer op til 800 grader celsius. Svits kødet, inden du lægger det på indirekte varme, så smagen forsegles perfekt indeni. Du kan også bruge din SIZZLE ZONE™ som et ekstra blus til eksempelvis at koge kartofler på eller tilberede sovs, wokretter, Crepes Suzette eller brændte mandler.Stor gasgrill med hylder

Hylder, indirekte varme
og infrarød varme

Med Rogue kan du forberede alt maden til de helt særlige øjeblikke i livet. Med både Sizzle Zone, indirekte varme og infrarød varme kan du tilberede alt til perfektion, så fødselsdage, konfirmation , jubilæer og sågar juleaften bliver forgyldt med de helt store smagsoplevelser. Tilføj røgeflis i bakker og giv kødet det sidste pift med den udsøgte røgsmag.

Stor gasgrill med ACCU Probe termometer

ACCU-PROBE™ termometer
i særklasse

Når du investerer i en Rogue gasgrill er det fordi du sætter en ære i at tilberede maden ordentligt og forkæle familie og venner. Derfor har Rogue serien også den mest nøjagtige model af ACCU-PROBE™ termometeret og nøjagtig justering af temperaturen på knapperne, der på udvalgte modeller også er oplyst.

Find din Rogue gasgrill her

Semiprofessionel gasgrill

Prestige serien til det store udekøkken

Semiprofessionel gasgrill

Prestige serien til det store udekøkken

Napoleon Prestige Pro gasgrill

Prestige til det store udekøkken

Med en Napoleon Prestige træder du ind i den semiprofessionelle verden af grillmad. Prestige gasgrillen er en særskilt enhed, men en del af Napoleons komponenter til konstruktion af professionelle udekøkkener. Prestige er med andre ord det ypperligste i kvalitet, som tilbyder alt i brugervenlig og fleksibel tilberedning af mad udendørs.

Pro gasgrill med plads til alle typer tilberedning

Tilberedning med komplet kontrol

Med op til 7 brændere, Sizzle Zone og infrarød bagbrænder er alt muligt. Sear Plates™ i to niveauer giver desuden konstant cirkulation af varme til grillristene, hvilket forhindrer at der opstår “hotspots“. Det er ikke kun den forskudte højde, der gør dem effektive. Det er også hældningen opad mod fronten, hvilket naturligt sender den varmere luft fra bagsiden fremadGrill med varme bagfra

Infrarød bagbrænder

Prestige grillen har også integreret infrarød bagbrænder, der sammen med en rotisseri er særdeles effektiv til at tilberede okse- og svinekød, fjerkræ, porchetta, ja, selv stegt flæsk og hjemmelavede flæskesvær. Der er stort set intet, der ikke kan tilberedes med Napoleon Prestige.

Grill med lys i knapper

Let betjening til
optimal tryghed

I Prestige PRO™-modellerne er der indbygget LED-lys, hvor du kan skifte farve rne på knapperne indenfor hele farvespektret. Kombineret med SAFETY GLOW™ funktionen efterlader du aldrig en tændt gril, for her skifter knapperne til rød når du åbner for gassen.

Napoleon Prestige og tilbehør

Spørgsmål og svar

Alt du skal vide om valg af gasgrill

Spørgsmål og svar

Alt du skal vide om valg af gasgrill

Hvad skal man være opmærksom på ved køb af gasgrill?

Gasgrillens størrelse, antal af brændere, materiale og hjul er det første du skal være opmærksom på. Gasgrillen står tit ude i dårligt vejr, hvorfor det kan betale sig at vælge en model, der er udført i gennemført rustfri stål og hvor der medfølger overtræk. Med mindre du går efter den store grilloplevelse, har du også sjældent brug for mere end tre brændere, mens nogle gode robuste hjul og ben gør en kæmpe forskel når du skal navigere rundt med grillen.

Hvor lang tid før skal man tænde en gasgrill?

Afsæt som udgangspunkt 5 minutter til optænding af din gasgrill. Tiden kan variere fra super kort i en lille transportabel gasgrill, til noget længere i de store modeller. Napoleons JETFIRE™ tændingssystem sørger for præcis og effektiv tænding hver gang, så du ikke skal tænke på om og hvornår grillen er klar til brug. ACCU-PROBE™ termometeret gør det desuden nemt at følge hvor hurtig temperaturen når de ønskede grader, så du kan komme igang med tilberedningen.

Hvor omfattende er gasgrill rengøring?

Når du rengør din gasgrill, er der særligt to veje at gå: Den enkle og hurtige rengøring på 10-15 minutter efter nyligt brug, og hovedrengøringen på 1 time, som vi anbefaler du udfører 1-2 gange om året for at passe godt på gasgrillens brændere, overflader og tilslutninger. Sørger du både for løbende rengøring og årlig hovedrengøring får du en bedre grilloplevelse i flere år med samme gasgrill. Læs Napoleons guide til hovedrengøring eller daglig vedligehold.

Hvad er fordelene ved en gasgrill?

Gasgrillen har mange fordele over den traditionelle Weber kulgrill eller indendørs komfuret. Særligt den enkle og hurtige optænding med Napoleons JETFIRE™ tændingssystem gør, at du hurtig kommer i gang med madlavningen. Med 3 - 5 brændere har du hurtig styr på tilberedning af både kød og grønt ved forskellige temperature, ligesom de særlige Napoleon grillriste og tilbehør sikrer, at maden ikke hænger i eller bliver brændt, men får den rette jævne varme til saftig og velsmagende grillmad.

Hvorfor er gasgrill populær?

Gasgrillen er især populær fordi både optænding og tilberedning af grillmaden går lettere og mere smidigt. Med gasgrillen har du betydelig større kontrol over temperatur, direkte og indirekte varme og Napoleons gasgrill er bl.a. lavet særligt med henblik på nem optænding og optimalt fordeling af varmen. Dertil regnes gasgrill for at være en mere sikker og mere miljøvenlig grilloplevelse end den kulbaerede grill.

Hvilken gasgrill er den bedste?

Napoleon gasgrill regnes for at være blandt verdens absolut bedste gasgrill, med et bredt udvalg af serier, der går fra entry-level modeller i Freestyle serien helt op til det professionelle udekøkken med Napoleon Prestige serien. Det canadiske mærke har siden start fokuseret på høj kvalitet i materialer, der tåler dagligt brug, fleksibilitet til varieret grillmad og bekvemmelige funktioner til let optænding og tilberedning ved forskellige varmegrader.

Hvor kan jeg se de forskellige gasgrill?

Bygmas Byggecentre har en omfattende udstilling og udvalg af de forskellige gasgrill lige fra den lille TravelQ til de større Rogue modeller.  Her står vores faguddannnede personale også klar til at vejlede dig i valg af størrelse og til at finde eventuelt tilbehør til gasgrillen. Modeller markeret som "skaffevare" på Bygma.dk står ikke til udstilling i de enkelte butikker. Find dit lokale Bygma byggecenter.

Hvordan tænder man en gasgrill?

Alle Napoleon gasgrill er nemme og sikre at tænde. Med JETFIRE™ tændingssystemet trykker du blot på en knap og systemet sørger for en stærk flamme tænder effektivt for de gasbrændere, som du har åbnet for. På de store modeller er sikkerheden øget ved, at der sågar er lys i knapperne du bruger til regulering af gassen. Dermed undgår uheld ved at efterlade grillen tændt.

Kan jeg tilberede Pizza på gasgrill?

Ja, du kan sagtens tilberede pizza på Napoleon gasgrill. I oversigten over tilbehør kan du købe en indsats, der forvandler din Napoleon gasgrill til en fremragende pizzaovn. Med termometer på toppen har du fuld styr på den rette varme og kombinerer du det med en god pizzasten også, har du de bedste betingelser for at lave lækre pizzaer på din gasgrill.

Hvilken gasgrill skal du vælge?

Når du vælger gasgrill, skal du tænke på dit ambitionsniveau. Til pølser, burger og grill asparges er en lille transportabel grill som TravelQ ofte tilstrækkelig, mens de større Freestyle gasgrill modeller er bedre egnet, hvis du vil tilberede hele måltider til hele familien og derfor vil have mulighed for at bruge både direkte og indirekte varme. Er du ambitiøs grillmaster eller kok kan du investere i Napoleon Rogue og Prestige, der gør det fremragende som lækkert udekøkken

Kan jeg tilberede Pizza på gasgrill?

Ja, du kan sagtens tilberede pizza på Napoleon gasgrill. I oversigten over tilbehør kan du købe en indsats, der forvandler din Napoleon gasgrill til en fremragende pizzaovn. Med termometer på toppen har du fuld styr på den rette varme og kombinerer du det med en god pizzasten også, har du de bedste betingelser for at lave lækre pizzaer på din gasgrill.

Kan du også købe gas hos Bygma?

Online kan du kun købe gasgrill og grill tilbehør. Fordi trykflasker med propangas ikke må sendes med fragt, skal du henvende dig i din lokale Bygma for at købe gas til din gasgrill.

Gasgrill tilbehør

Stort udvalg i tilbehør til din Napoleon grill

Gasgrill tilbehør

Stort udvalg i tilbehør til din Napoleon grill

Tilbehør til rengøring af gasgrill

Tilbhør til tilberedning af mad på gasgrill