Gasgrill

Den bedste gasgrill til hele sæsonen

Gasgrillen har for længst overhalet den traditionelle kulgrill, og findes i et væld af mærker, der bejler til titlen som den bedste gasgrill eller billige gasgrill, der stadig har høj kvalitet. Napoleon gasgrill er kvalitet i særsklasse.
Den helt store fordel gasgrillens brændere er, at de på ingen tid sørger for, at din grill er varm og klar til brug. Du behøver ikke at tænke på at skulle forvarme kul, og Napoleons grillkonstruktion i rustfrit stål gør den både sikker, holdbar og utrolig flot.

Udvalgte modeller: Fra lille gasgrill til den helt store

I Bygmas udvalg finder du et stort udvalg af Napoleon, lige fra 3 brændere til professionelle udgaver til udekøkkenet. Til det mere overskuelige budget fører vi også den lille gasgrill, TravelQ, der også er velegnet som transportabel grill.

produkterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle

  Lille gasgrill - Napoleon TravelQ

  Forskellige Napoleon modeller

  Find den størrelse gasgrill i vores sortiment, der passer til dit behov og den plads du har. Du kan vælge alt fra den lille transportable gasgrill TravelQ, der er god til altan og camping, helt op til den store Prestige Pro til det store udekøkken.

  Fra transportabel til semiprofessionelt udekøkken

  Hos Bygma kan du købe vidt forskellige modeller, så du finder den helt rette Napoleon grill. En stor gasgrill kan hurtigt blive for til lidt kød, kylling og grønt, mens den lille TravelQ hurtig bliver for lidt hvis du vil lave store gril retter for hele familien.

  Napoleon TravelQ - den lille gasgrill

  En Napoleon TravelQ™ er helt perfekt til dig, der ønsker en transportabel og lille gas grill med solid kvalitet og praktiske grillfunktioner. Med to individuelle brændere får du mulighed for både direkte og indirekte varme, og låget lukkes nemt i til transport. Den transportable gasgrill TravelQ er perfekt til altanen, til campingpladsen eller sommerhuset og fås både med eller uden stativ.

  Napoleon Freestyle - helt ny og kompakt grillserie

  Bliver det for småt med en TravelQ og for stort med Rogue, så har Napoleon lanceret en ny serie præcis til dig. Napoleon Freestyle gasgrill skubber Weber'en til side med med førsteklasses funktioner, hvor du får maksimal værdi for pengene. Grillen er udstyret med Napoleons pålidelige JETFIRE™ tændingssystem, og modellerne fås både med og uden den populære SIZZLE ZONE™.

  Napoleon Rogue - den store gasgrill med ambitioner

  Napoleon Rogue er den mest populære serie af Napoleons gasgrille. fordi den både er kompakt men også har alle de lækre funktioner fra Napoleons største grill.

  Med Rogue serien kan du tilberede alt fra pølser og bøffer til store stege og kyllinger. Modellerne fås med helt op til 4 kraftige brændere, de robuste grillriste i 304 rustfri stål. Rogue®-serien er gennemført kvalitet, holdbarhed, lækkert design og har masser af muligheder.

  Napoleon Prestige - semiprofessionel gasgrill

  Er kun det bedste godt nok, tilbyder Prestige og Prestige pro alt det grillentusiasten og kokken kan ønske sig. Napoleon Prestige gasgrill er high-end materialer, design og funktioner, hvor du får den den perfekte balance mellem funktionalitet, holdbarhed og lækkert design.
  Selv de største grillentusiaster - uanset om det er gæster eller kokken - får stillet deres sult med Prestige.

  Søger du en bestemt Napoleon grill?

  Hos Bygma Online ser du kun de Napoleon modeller, som vi fører i størstedelen af vores byggecentre. Hvis du søger en helt bestemt model, skal du kontakte din lokale Bygma.

  Stor gasgrill med Napoleon Prestige Pro

  Få det bedste ud af din gasgrill

  Mange familier er ambitiøse når det gælder madlavningen på deres gasgrill, men får aldrig udnyttet alle de muligheder den tilbyder. For at du får en bedre oplevelse, har vi en quickguide til at få det bedste ud af din Napoleon gasgrill.

  Bevarer gasgrillen den gode smag?

  Hvad med grillsmagen, tænker du? Selvom der er tale om en gasgrill, får du stadig den gode, lækre og dybdegående grillsmag i dine retter. Derfor kan du med fordel vælge gasgrillen fremfor den traditionelle kulgrill.

  Udover du bevarer den gode smag, slipper du for lugten af røg fra optænding samt brændte kul og aske. En gasgrill er også lettere at rengøre, fordi du ikke skal fjerne aske og fordi Napoleon benytter 304 rustfri stål.

  Tilbehør og opskrifter til Napoleon gasgrill

  Har du investeret i en stor gasgrill, er der flere måder at få det bedste ud af den. Den ene måde er at udforske og afprøve de mange opskrifter som du finder på Napoleons hjemmeside.  Blandt opskrifterne finder du alt fra nytænkning af madbrød til grillet vildt samt tilberedning af grønt i rotisserie.

  Du kan også udvide din gasgrill med tilbehør. Den rette pizzasten og pizzaindsats åbner vejen til super lækre pizaer, en støbejernspande der tåler de høje grad og bakke til røgelse åbner døren for at eksperimentere med maden. 

  Få mere ud af din grill, og tag et kig gennem det store udvalg af tilbehør til din Napoleon.

  Fordi du kigger på Napoleon gasgrill

  Grill tilbehør til Napoleon grill

  Alt i grill tilbehør

  Opgradér tilbehøret til din Napoleon grilloplevelse. Find alt i tilbehør til rengøring og nemmere madlavning. 

  Guide til grillmad med Napoleon gasgrill

  Guide: Napoleon gasgrill

  Gør det til en endnu sjovere oplevelse at grille med det helt rigtige grilludstyr fra Napoleon. 

  Terassebrædder til træterasse

  Inspiration til terrassebelægning

  Kom i gang med at bygge din nye terrasse. uanset om du skal bruge træ eller fliser.