Napoleon grill: Den ultimative grilloplevelse

Gør det til en endnu sjovere oplevelse at grille med det helt rigtige grilludstyr fra Napoleon. Det canadiske grillmærke Napoleon har været på det Nordamerikanske marked i mere end 20 år og er kendt for høj kvalitet.

Napoleon grill byder på et bredt udvalg af modeller og størrelser, uanset om du vil købe gasgrill, kulgrill, indbygningsgrill og grilludstyr til grillentusiaster. Der er både stor gasgrill i Napoleon Prestige serien til en helt lille gasgrill i TravelQ serien.

På siden her kan du finde information om Napoleon modellerne Prestige og Rogue samt finde og købe Napoleon tilbehør. Dertil henviser vi til en en lang række lækre grillopskrifter og du kan finde udvalgte Napoleon tilbud og tilbehør.

Napoleon gasgrill logo

Napoleon Freestyle gasgrill

Napoleon Freestyle gasgrill

Højeffektiv gasgrill - kompakt design

Med en Napoleon Freestyle grill får du Napoleons anerkendte og solide grillteknologi indbygget i en kompakt og enkel grill.

Freestyle 365 er en af de mindre modeller i Napoleons gasggrill sortiment, men du kan være sikker på, at du får kanon høj ydelse, så selv erfarne grillmestre kan give den maksimalt gas med Napoleon Freestyle.

Napoleon Rogue i matsort

Napoleon Rogue i matsort

Special Edition af den populære Rogue gasgrill

Napoleon grillen Rogue 525 kommer nu i en ekstra lækker Special Edition med et lækkert matsort design.

Foruden den nye matsorte finish, er Rogue gasgrillen nu fyldt med forrygende funktioner, såsom SIZZLE ZONE sidebrænder der giver den lækre stegeskorpe, infrarød bagbrænder til jævn varme, lys i knapperne og grillriste i rustfrit stålNapoleon TravelQ lille transportabel gasgrill

Napoleon TravelQ bordgrill til gas

Transportabel lille gasgrill i Napoleon kvaltiet

Napoleon TravelQ er til dig, der har brug for en bordgrill til gas, som du kan tage med på camping, i sommerhuset og med over til naboen.

Med TravelQ får du en ideel bordgrill til gas, der byder på to forskellige zoner i rustfri stål, Napoleon JETFIRE tændingssystem og ACCU-PROBE termometer, så du let får styr temperaturen til bøf, fisk eller grøntsager.

Napoleon TravelQ lille gasgrill med vogn

Vogn til Napoleon TravelQ bordgrill

Forvandler TravelQ gasgrillen til en regulær grillstation

Når du foretrækker en regulær grillstation derhjemme, men også vil have Napoleon grilloplevelsen med dig i sommerhuset eller på camping, er vognen til den mobile TravelQ gasgrill det ideele valg

Den særskilte vogn løfter din TravelQ op i rette højde, gør den nem at rulle rundt på terrrassen og har plads til praktisk transport af gasflaske.

Napoleon gasgrill logo

Napoleon Prestige Grill

Napoleon Prestige grill serien

Slip den indre grillentusiast løs med Napoleon Prestige. Her er der tænkt på alle detaljer, lige fra de bedste bundbrændere til riste og flader i den absolut bedste rustfri stål.

Napoleon Prestige serien lever op til selv den bedste gasgrill. I hver model er tænk på alle detaljer. Herunder

 • SafetyGlow drejeknapper - skifter farver i takt med du tænder og skruer op for temperaturen
 • Op til 25 kilowatt varmeeffektOp til 6 bundbrændere
 • Grillriste i 7,5 mm WAVE rustfri stål
 • Let og omgående optænding med JETFIRE tænder

Napoleon Prestige løfter niveauet på den bedste gasgrill et professionelt niveau ved, at tilføje en lang række eksklusive funktioner, herunder:

 • Højere toplåg og større volumen
 • Infrarød rotisserie brænder er standard i alle modeller
 • Grillriste i 9,5 mm WAVE rustifri stål
 • Indvendige lys
 • RGB spektrum kontrol knapper
 • Dørene er med langsom lukkefunktion
 • Sizzle Zone infrarød brænder er standard i de fleste modellerBeholder til savsmuld, der kan benyttes ved røgning (model 665 og 825)

Napoleon Rogue grill

Napoleon Rogue grill serien

Rogue tager alt det gode fra gasgrillen og tilføjer en flot og mere robust konstruktion. Der er tænkt på alle funktioner og tilbehør i høj kvalitet, så du kan være sikker på en fantastisk grilloplevelse.

 • Napoleon Rogue er bl.a. udstyret med følgende
  Op til 4 brændere afhængig af model
 • Grillriste fremstillet i bedst mulige stål
 • Hurtig optænding med JETFIRE™ tændingssystem
 • Stor infrarød SIZZLE ZONE™ sidebrænder med grillrist i rustfrit stål
 • Infrarød bagbrænderIntegreret ACCU-PROBE™ termometer
 • Sidebord med redskabsholdere der kan foldes ned
 • Rummelige underskabe med låger
 • Fire låsbare hjul

Napoleon Rogue byder på en stærk og robust grill til mange år med lækker og nem tilberedning af grillmad. Er der ikke nok luksus i Rogue, kan du kigge på Napoleon Prestige.I Prestge serie du alt hvad Rogue serien byder, plus.....

 • Mere plads under toplåget
 • Op til 6 brændere afhængig af model
 • Riste af tykkere stål
 • Lys i knapper og grillen

Napoleon Prestige Pro Gasgrill

Op til 15 års
Garanti

Napoleon har en af markedets bedste omfattende garantiordninger på op til 15 år. En Napoleon grill er er udelukkende designet med komponenter og materialer i bedste kvalitet, der er samlet i Napoleons egne fabrikker. Brændere og ventilenheder er lækagetestet og afprøvet, lige som alle forhold løbende kvalitetstestes.

Hurtig optænding
med JETFIRE

JETFIRE™ tændingssystemet i Napoleon Rogue og Napoleon Prestige antænder hurtig og effektivt grillens hovedbrændere individuelt, når du har brug for en af dine hovedbrændere. JETFIRE systemet sikrer let optænding, så du trygt kan slukke for gassen og være sikker på, at du lynhurtig kan få fuld flamme på når du har brug for det.

 

Svits kødet med
SIZZLE ZONE

Napoleon SIZZLE ZONE™ sikrer dig lynhurtig høje temperaturer, så du kan give kødet den lækre svitsede overflade, inden du lægger det over på indirekte varme i grillen. På den måde lukker du saften inde i kødet, så du kan servere perfekte bøffer og steg med en attraktiv velsmagende stegeskorpe.

 

En model til alle
grillentusiaster

Napoleon grill fås i alle størrelser og ambitionsniveauer. Prestige Pro er til dig der ikke vil mangle noget, Rogue til dig der ønsker kompromis mellem topkvalitet og glæden ved madlavning samt TravelQ der er let at have med, når turen går til sommerhuset. Der findes en Napoleon grill til alle entusiaster.

 

Udvalgte Napoleon gasgrill modeller

Stege bøf på Napoleon gasgrill Sizzlezone

Gode råd til sikre grilloplevelser

Selvom Napoleon grill tilbyder konstruktion i bedste kvalitet, og kvalitetstestes efter højeste standarder, skal du også tænke på sikkerheden. Herunder placering, evt. grillstarter, vejrforhold og spand med vand til at slukke pludselig brand.

Her er et par grundlæggende tips, til en bedre og mere sikker grilloplevelse

 1. Placer altid din grill på et fast, ikke brændbart underlag, f.eks. fliser eller asfalt. Placer aldrig din grill på græs, træterrasser, op ad træværk som hegn eller bebyggelse af træ i tørkeperioder.

 2. Brug altid et grillstarterrør hvis du bruger kul, så har du bedre styr på optændingen af briketterne.

 3. Brug aldrig brandfarlige væsker. Det er sikrest at bruge optændingsblokke.

 4. Vær opmærksom på vejrforholdene og omgivelserne. Hav altid en spand vand i nærheden.

 5. Tænk på børn, kæledyr og lokalt dyreliv før og under grillhyggen.
 6. Grill kun udendørs og hold øje med grillen.

 7. Sørg for at grillen er helt slukket inden du forlader den og lad aske blive i den tillukkede grill natten over.

 8. Hæld evt. aske fra kulgrill i en metalspand dagen efter, så du sikrer at gløderne ikke antænder skraldespanden.

 9. Afbrændingsforbud er IKKE ensbetydende med et grillforbud – men det kan det være!

 10. Hold dig opdateret i forhold til hvad der gælder for dig i tørkeperioder via din kommunes hjemmeside eller www.danskeberedskaber.dk

God, solrig og sikker grill-sommer.

Kom godt igang med din Napoleon grill

Inden du fyrer op under maden og lægger an til grillhygge, er der en række gode råd som du bør følge, før starter:

 • Kontrollér gastilslutningen en ekstra gang. Er den forsvarligt spændt, og er den tæt, så den ikke lækker gas? Lav gerne en lækagetest jf. brugermanualen.

 • Vask grillristen og tør efter. Under fremstilling, pakning og transport kommer risten i kontakt med mange materialer. Vask rustfri stål i varmt sæbevand og brug KUN vand til støbejernsriste.

 • Smør grillristen ind i olie: Grillristen smører du grundigt ind i madolie inden du tager den i brug. Brug enten en pensel eller køkkenrulle.

 • Varm risten igennem ved minimum 200° C i en god times tid. Påfør evt. olie nogle ekstra gange undervejs. Det giver en overflade, som slipper mad og snavs lettere, og derudover bliver grillristen mere modstandsdygtig overfor rust.

Følg den medfølgende vejledning til vedligehold. Passer du godt på din Napoleon grill er du sikker på at have et produkt der holder sig flot og giver hel fantastiske madoplevelser.

Gode opskrifter til din Napoleon gasgrill

Har du investeret i Napoleon grill har du helt sikkert ambitioner om at lave lidt mere end en bøf og grillpølser. Derfor hjælper Bygma dig også igang med gode opskrifter til din Napoleon gasgrill.

Det skal være sjovt at grille eller lave wokmad og vejen dertil skal være nem. Vi introducerer enkle opskrifter på grillmad og wokretter, som enten er tilberedt på gasgrill, pillegrill, SIZZLE ZONE™ eller gasblus.

Se alle opskrifterne her