Drivhuse

I Bygmas udvalg af drivhuse finder du drivhuse i aluminium, sort, hvid og grøn, vægdrivhuse, orangerier, stålsokler og et stort udvalg af tilbehør til drivhuse. Du finder fx drivhusglas, hvis uheldet er ude. Køb eventuelt et par ekstra drivhusglas, du kan have stående, hvis der er en rude, der går i stykker. Sikrer dig også, at drivhusplanterne har de rette vækstbetingelser med en vinduesåbner og et vandingsanlæg. Det finder du blandt mange andre produkter under drivhustilbehør.

Valg af drivhus

Vi fører drivhuse og vægdrivhuse i flere forskellige størrelser. Et drivhus til væggen kan fx fås helt ned til 0,91 m2 og et drivhus op til 13,8 m2. Find den model, der passer til din havestørrelse samt dine behov og ønsker. Er du en lille eller stor hobbygartner? Går du efter et orangeri eller et stort drivhus med ekstra plads til havemøbler og planter, hvor du kan forlænge udelivet? Du kan også vælge et lille eller mellemstørrelse drivhus eller vægdrivhus, hvis du udelukkende vil dyrke drivhusplanter. Tag eventuelt et kig på drivhusene Freya og Aphrodite, der har et nyt, smart tagdesign kaldet pulttag. Et pulttag giver meget stor indvendig højde overalt, da taget har en ensidig hældning.

Bemærk, at alle drivhuse, orangerier og vægdrivhuse leveres fragtfrit. Drivhusene og vægdrivhusene leveres eksklusiv sokkel, mens det følger med ved orangerierne.

10% rabat

Få 10% rabat med det samme på flere drivhuse, orangeri, stålsokler og drivhustilbehør, hvis du opretter dig som Bygmaster kunde i forbindelse med købet. Læs mere om Bygmaster og alle fordelene. Der er tilbud på flere drivhuse og orangerier, som er billigere end BYGMASTER rabatten.

Du kan også læse om gode råd ved anskaffelse af drivhuset. Bliv fx klogere på placering af drivhuset og hvad den optimale temperatur er for dine planter i drivhuset. Du har også mulighed for at se videoer med opsætning af drivhus.