myRENZbox Homebox er fremtidens pakkepostkasse

Homebox med flot dansk design og App-styring

myRENZbox Homebox er den nye, moderne pakkepostkasse, der gør det nemt for dig at sende og modtage pakker.

Da pakkepostkassen er app-styret, giver den dig større fleksibilitet i din hverdag. Både du, pakkeposten, naboen eller nær familie kan let få adgang.

Den nøglefri pakkeboks er udarbejdet i elegant design, drives af strøm fra solceller og kan monteres på både væg eller fod.

Homeboxen med ParcelHome Technology tilbyder 5 års garanti mod rustgennemtæring og 1 års garanti på den elektroniske lås. Pakkeboksens finish fås i to flotte farver: Sort og grå.

Let adgang for hele familien

Du behøver ikke en app for at åbne pakkepostkassen. Den kan også tildeles en fast kode, der giver adgang til hele familien eller hvis du har brug for at naboen henter din post, når du er på ferie.

Indbyggede solceller driver elektronikken

Fordi postkassens elektronik får strøm fra de indbyggede solceller, er du sikker på der altid er adgang uanset om det er med fast kode eller via App'en.

Pakkeposten betjener pakkepostkassen

Let adgang for pakkeposten

Både forsendelse og levering af pakker æder af tiden i din hverdag. MyRENZbox med ParcelHome Technology tilbyder en rummelig postkasse, hvor du slipper for at besøge dine lokale pakkepostcentre.

Tilknyt fast kode eller brug app'en

Til postkassen tilknytter du enten en fast kode eller giver pakkeposten adgang i 2 minutter ved hjælp af en app på din mobiltelefon.

Populære pakkepostkasser lige nu

Allux postkasse fra Bygmas udvalg

Find også Allux og Mefa postkasser

Hvis du foretrækker klassisk rukolås frem elektronisk lås med APP, fører Bygma også et stort udvalg af Mefa og Allux postkasser.

Såvel billige postkasser som eksklusive modeller

Uanset om du skal bruge en postkasse med stander, eller en væghængt postkasse, finder du dem hos Bygma. På Bygma.dk kan du bestille alt fra prisbillige modeller som Allux LT serien til den designbevidste Mefa Wave.

Renz Postkasseanlæg til opgang

Pakkepostanlæg til bolig- og erhvervsbyggeri

MyRenzBox fås også som en løsning til bolig- og erhvervsbyggeri, herunder pakkepostanlæg til kontorer.

Kontakt dn lokale Bygma og få rådgivning om Renz pakkepostanlæg til både bolig- og erhvervsbyggeri. Du kan også læse mere i Bygmas guide til Renz-produkter for professionelle kunder.

I denne guide introduceres du til både klassiske anlæg til almindelige breve, pakkebokse samt elektroniske postkasseanlæg.