Kloak

Bygma byder på et bredt udvalg inden for kloak til kloaksystemer og til vandafledning af regnvand. Du finder fx kloakrør, grenrør, bøjninger, gulvafløbsbrønd, skydemuffer, vandlåse, drænrør, drængrenrør, dræntilslutning, drænslutmuffe, overgangsstykker, rendestensbrønd, tagnedløbsbrønd, rottespærre og dæksler, som alle er i høj kvalitet. Vi fører kloakprodukter fra producenter som Nordisk Wavin, Duco, Uponor Infra og Nordisk Innovation. Du finder også nedsivningsanlæg og regnvandskassetter under kloak.

Læs mere om faskiner

Lovgivning om kloakarbejde

Inden et kloakarbejde påbegyndes, er den autoriserede kloakvirksomhed forpligtet til at indhente tilladelse fra kommunen eller ejeren af hovedkloakledningen, og kommunen skal informeres, når afløbsarbejdet går i gang. Det meste kloakarbejde i forbindelse med spildevand, dræn, regnvand og spildevands-rensning kræver en autoriseret kloakmester. Hvis du skal have etableret en faskine og tilhørende afløbsrør, må du gerne selv gøre det, men selve koblingen til kloakken skal laves af en autoriseret kloakmester.

Hvis du selv vil etablere en faskine, skal du underrette kommunenen ved at angive på en situationsplan, hvor faskinen skal placeres. Og det er dit ansvar, at faskinenen etableres efter de gældende regler og efterfølgende vedligeholdes, så den fungerer.

stort udvalg inden for kloak - kloakrør, grenrør, bøjninger, gulvafløbsbrønd, skydemuffer, vandlåse, drænrør, drængrenrør, dræntilslutning, drænslutmuffe, overgangsstykker, rendestensbrønd, tagnedløbsbrønd, rottespærre, dæksler, nedsivningsanlæg og regnvandskassetterprodukterFiltrer visning
Slet alle filter

+ Vis alle