Nyhedsarkiv Nogle af de største danske sportsstjerner besøgte Julemærkehjem i Sønderjylland Tilbage til Nyheder Bygma Frederiksværk forvandlet til moderne proff-forretning Effektiv levering med Track & Trace Første CLT-boligblok opføres i Næstved bymidte Nyt rekord-resultat for Bygma Gruppen Bygmas kunder og medarbejdere støtter op om Danmarks Indsamling Bygma Fonden tager med Danmarks Indsamling til Etiopien Bygma forlænger sit hovedsponsorat af Håndboldherrerne Bygma ekspanderer på Bornholm Bygma er afsender på Materialepris på BA18 Brian har kørt ca. 2,5 mio. km for Bygma Peter H. Christiansen kan fejre 25 års jubilæum i Bygma Gruppen den 1. september Bygma vil gøre bæredygtighed til sit dna Ny direktør for Bygma Viby Sjælland Inger Støjberg besøgte syriske Riad i Bygma Esbjerg Bygma Gruppen leverer sit bedste resultat nogensinde Nyuddannede Bygma-elever på trælasttur til Sverige Ny Direktør for Marketing og Bygma Online Bygma Outlet for sidste gang i Kolding Håndværkskunder støtter Danmarks Indsamling 2018 sammen med Bygma Ny filialchef i Bygma Bellinge Bygma tager med Danmarks Indsamling til Uganda Nyt bygningsreglement pr. 1. januar 2018 Rejsegilde i Bygma Frederiksværk 40 år i Bygma er gået rigtig stærkt 40 år i samspil med Silkeborgs håndværkskunder Ny filialchef i Bygma Skærbæk Bygma-elever i praktik i Island Ny adm. direktør i Scandinova A/S Ny adm. direktør i A/S Hjalmar Wennerth Ny direktør i Bygma Hillerød Ny direktør i Bygma Haderslev Bygma Gruppen leverer flot resultat Bygma har netop åbnet helt ny proff-forretning i Aalborg C Rejsegilde for Bygma Aalborg C Ny direktør i Bygma Kolding Ny direktør i Bygma Frederiksværk Bygma inddrager kunder og medarbejdere i Danmarks Indsamling 2017 Nordjyske kunder til håndbold med Bygma Bygma lancerer smart førstehjælpstavle til byggepladser Ny direktør i Bygma Viborg 100 salgsledere starter nu på Bygmas Ledelsesakademi Bygma-kunder til herrehåndbold Ny CFO i Bygma Gruppen A/S Bygma Gruppen fortsætter sin vækst – Scandinova bliver endnu stærkere ! Bygma ekspanderer – Denne gang på Sjælland Bemærkelsesværdig entré hos håndboldherrerne Bygma som hovedsponsor for danske OL-deltagere Bygma leverer et stærkt regnskab Bygma bliver ny hovedsponsor for herrernes håndboldlandshold Europamestre Bygma ekspanderer: Opkøber Grønlands Byggecenter – XL Byg Bygma Gruppen AB ekspanderer Bygma Fonden støtter Danmarks indsamling Bygma Fonden støtter DR’s Danmarksindsamling Bygma Gruppen A/S ekspanderer – opkøber XL BYGG Norra Bygma Fonden støtter DR’s Danmarksindsamling Bygma Gruppen AB ekspanderer

Bygma bliver ny hovedsponsor for herrernes håndboldlandshold

Bygma og Dansk Håndbold Forbund (DHF) har indgået en treårig hovedsponsoraftale, som sikrer håndboldherrerne optimal opbakning og Bygma en øget profilering bredt i den danske befolkning.

Timingen for Bygma er helt optimal, og samarbejdet vil blive en central del i Bygmas arbejde med blandt andet employer branding i de kommende år. Bygmas størrelse og udvikling taget i betragtning gør, at virksomheden konstant rekrutterer nye medarbejdere på alle niveauer i organisationen. Samarbejdet med herrelandsholdet skal derfor udbrede kendskabet til Bygma både som brand, attraktiv arbejdsplads og uddannelsessted.

Bygma og herrelandsholdets værdigrundlag passer særdeles godt sammen med bærende elementer som vinderinstinkt, kompetenceudvikling og team spirit, hvilket lover godt for den fælles fremtid. Bygma vil via sine 55 lokale forretninger rundt omkring i landet være med til at skabe en folkelig og festlig opbakning til håndboldlandsholdet.

Det nye hovedsponsorat begynder officielt i juni 2016. Og det betyder, at når Danmarks herrelandshold netop i juni måned løber på banen til de vigtige play-off kampe, der skal bane vejen til næste VM-slutrunde, bliver det med logoet fra Danmarks største privatejede leverandør af byggematerialer, Bygma, på spillertrøjerne. Bygma leverer kvalitets byggematerialer til professionelle og private kunder i hele landet, og det er netop værdien af et fællesskab og lokal forankring, der er en vigtig faktor i det nye samarbejde.

”Vi er stolte af, sammen med Bygma, at kunne præsentere det nye samarbejde, som jo nok nationalt er en af de største samarbejdsaftaler i sportens verden. Vi glæder os til at inddrage Bygma, deres medarbejdere og kunder i fællesskabet omkring herrelandsholdet og håndboldsporten. Samspillet vil repræsentere noget nytænkende i forhold til synergi mellem idrætten og erhvervslivet,” siger Henrik M. Jacobsen, direktør i DHF, og understreger: ”Her er ikke tale om en sponsorkontrakt i gængs forstand, men snarere om et stærkt partnerskab, hvor et af målene, populært sagt, er at forstærke hinandens indsats.”

Et perfekt samarbejde for Bygma
Bygma Gruppens adm. direktør, Peter H. Christiansen, forventer sig også meget af partnerskabet med DHF og håndboldlandsholdet. Målet er at udvide rammerne for et sportsligt og kommercielt samarbejde mellem en virksomhed og et dansk håndboldlandshold.

”Vores samarbejde med herrelandsholdet giver os en enestående mulighed for at støtte og involvere os i håndboldsporten og et landshold, der formår at samle alle danskere på tværs af landet. Samtidig er det et hold, som matcher mange af de positive værdier, vi selv står for i Bygma - engagement, begejstring og vindermentalitet. Sammen med forretninger, medarbejdere og kunder er det målet at skabe en fantastisk opbakning i befolkningen frem mod OL, VM, EM og ikke mindst VM-slutrunden på hjemmebane i 2019,” siger Peter H. Christiansen, adm. direktør i Bygma Gruppen A/S.