Nyhedsarkiv Nogle af de største danske sportsstjerner besøgte Julemærkehjem i Sønderjylland Tilbage til Nyheder Bygma Frederiksværk forvandlet til moderne proff-forretning Effektiv levering med Track & Trace Første CLT-boligblok opføres i Næstved bymidte Nyt rekord-resultat for Bygma Gruppen Bygmas kunder og medarbejdere støtter op om Danmarks Indsamling Bygma Fonden tager med Danmarks Indsamling til Etiopien Bygma forlænger sit hovedsponsorat af Håndboldherrerne Bygma ekspanderer på Bornholm Bygma er afsender på Materialepris på BA18 Brian har kørt ca. 2,5 mio. km for Bygma Peter H. Christiansen kan fejre 25 års jubilæum i Bygma Gruppen den 1. september Bygma vil gøre bæredygtighed til sit dna Ny direktør for Bygma Viby Sjælland Inger Støjberg besøgte syriske Riad i Bygma Esbjerg Bygma Gruppen leverer sit bedste resultat nogensinde Nyuddannede Bygma-elever på trælasttur til Sverige Ny Direktør for Marketing og Bygma Online Bygma Outlet for sidste gang i Kolding Håndværkskunder støtter Danmarks Indsamling 2018 sammen med Bygma Ny filialchef i Bygma Bellinge Bygma tager med Danmarks Indsamling til Uganda Nyt bygningsreglement pr. 1. januar 2018 Rejsegilde i Bygma Frederiksværk 40 år i Bygma er gået rigtig stærkt 40 år i samspil med Silkeborgs håndværkskunder Ny filialchef i Bygma Skærbæk Bygma-elever i praktik i Island Ny adm. direktør i Scandinova A/S Ny adm. direktør i A/S Hjalmar Wennerth Ny direktør i Bygma Hillerød Ny direktør i Bygma Haderslev Bygma Gruppen leverer flot resultat Bygma har netop åbnet helt ny proff-forretning i Aalborg C Rejsegilde for Bygma Aalborg C Ny direktør i Bygma Kolding Ny direktør i Bygma Frederiksværk Bygma inddrager kunder og medarbejdere i Danmarks Indsamling 2017 Nordjyske kunder til håndbold med Bygma Bygma lancerer smart førstehjælpstavle til byggepladser Ny direktør i Bygma Viborg 100 salgsledere starter nu på Bygmas Ledelsesakademi Bygma-kunder til herrehåndbold Ny CFO i Bygma Gruppen A/S Bygma Gruppen fortsætter sin vækst – Scandinova bliver endnu stærkere ! Bygma ekspanderer – Denne gang på Sjælland Bemærkelsesværdig entré hos håndboldherrerne Bygma som hovedsponsor for danske OL-deltagere Bygma leverer et stærkt regnskab Bygma bliver ny hovedsponsor for herrernes håndboldlandshold Europamestre Bygma ekspanderer: Opkøber Grønlands Byggecenter – XL Byg Bygma Gruppen AB ekspanderer Bygma Fonden støtter Danmarks indsamling Bygma Fonden støtter DR’s Danmarksindsamling Bygma Gruppen A/S ekspanderer – opkøber XL BYGG Norra Bygma Fonden støtter DR’s Danmarksindsamling Bygma Gruppen AB ekspanderer

40 år i samspil med Silkeborgs håndværkskunder

Det var i 1977 at en ung Allan Boysen for første gang trådte ind ad døren til den virksomhed - der senere kom til at hedde Bygma – for at starte sin læreplads i håndværkerbutikken i Østergade. I dag, 40 år senere, arbejder Allan Boysen stadig i virksomheden i Silkeborg.

Selvom jobbet har været stort set det samme, kan Allan se tilbage på store arbejdsmæssige forandringer gennem årene. ”Dengang hed virksomheden H. Reimar Nielsen og butikken havde til huse i et gammelt hotel, som senere blev revet ned” siger han. ”I starten solgte vi mest søm og skruer til byens håndværkere og udover trælasten havde vi også en afdeling, der solgte køkkener.

Lige så populært som fodbold
Vi skrev ordrerne med blyant og kalkerpapir, og ”hulledamerne” på kontoret udfærdigede regningerne. Når vi holdt udsalg, kom folk fra nær og fjern og der var kø langt ned ad Østergade. Vi delte kaffe ud til de ventende, og det var stort set lige som, når der er fodbold på stadion. Men vi var også den eneste håndværkerbutik i byen og havde ingen konkurrenter.

Godt samspil med håndværkerne
Virksomheden flyttede senere til nye, moderne lokaler på Nørrevængetog blev indlemmet i Bygma Gruppen. I dag er Bygma Silkeborg et stort moderne byggecenter med tæt på 40 medarbejdere. ”Vi supplerer og hjælper hinanden i butikken” siger Allan Boysen videre. ” Mit arbejde foregår mest ved disken, og en god dag, er når man har været i stand til at hjælpe enten en kunde eller en kollega med en faglig udfordring – og dem er der mange af. Før var vi mere differentierede og passede hver vores”.  Allan synes godt om Bygmas satsning på det professionelle segment og private der søger kvalitet og rigtige løsninger. ”Jeg har altid trivedes bedst i samspillet med håndværkskunderne” siger han.

Mange år endnu
Allan Boysen ser frem til mange flere gode år i Bygma Silkeborg. Privat bor han i Virklund lidt uden for Silkeborg med sin kone og 22-årige datter. I fritiden sejler han gerne en tur i motorbåd med naboen eller passer sin store have.

Der var reception i anledning af 40-års jubilæet den 30. juni kl. 11-14 hos Bygma Silkeborg på Nørrevænget 11.

Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.200 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet, med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer til både større og mindre byggerier. Bygma Gruppen havde i 2016 en omsætning på ca. 7,0 mia.