Nyhedsarkiv Nogle af de største danske sportsstjerner besøgte Julemærkehjem i Sønderjylland Tilbage til Nyheder Bygma Frederiksværk forvandlet til moderne proff-forretning Effektiv levering med Track & Trace Første CLT-boligblok opføres i Næstved bymidte Nyt rekord-resultat for Bygma Gruppen Bygmas kunder og medarbejdere støtter op om Danmarks Indsamling Bygma Fonden tager med Danmarks Indsamling til Etiopien Bygma forlænger sit hovedsponsorat af Håndboldherrerne Bygma ekspanderer på Bornholm Bygma er afsender på Materialepris på BA18 Brian har kørt ca. 2,5 mio. km for Bygma Peter H. Christiansen kan fejre 25 års jubilæum i Bygma Gruppen den 1. september Bygma vil gøre bæredygtighed til sit dna Ny direktør for Bygma Viby Sjælland Inger Støjberg besøgte syriske Riad i Bygma Esbjerg Bygma Gruppen leverer sit bedste resultat nogensinde Nyuddannede Bygma-elever på trælasttur til Sverige Ny Direktør for Marketing og Bygma Online Bygma Outlet for sidste gang i Kolding Håndværkskunder støtter Danmarks Indsamling 2018 sammen med Bygma Ny filialchef i Bygma Bellinge Bygma tager med Danmarks Indsamling til Uganda Nyt bygningsreglement pr. 1. januar 2018 Rejsegilde i Bygma Frederiksværk 40 år i Bygma er gået rigtig stærkt 40 år i samspil med Silkeborgs håndværkskunder Ny filialchef i Bygma Skærbæk Bygma-elever i praktik i Island Ny adm. direktør i Scandinova A/S Ny adm. direktør i A/S Hjalmar Wennerth Ny direktør i Bygma Hillerød Ny direktør i Bygma Haderslev Bygma Gruppen leverer flot resultat Bygma har netop åbnet helt ny proff-forretning i Aalborg C Rejsegilde for Bygma Aalborg C Ny direktør i Bygma Kolding Ny direktør i Bygma Frederiksværk Bygma inddrager kunder og medarbejdere i Danmarks Indsamling 2017 Nordjyske kunder til håndbold med Bygma Bygma lancerer smart førstehjælpstavle til byggepladser Ny direktør i Bygma Viborg 100 salgsledere starter nu på Bygmas Ledelsesakademi Bygma-kunder til herrehåndbold Ny CFO i Bygma Gruppen A/S Bygma Gruppen fortsætter sin vækst – Scandinova bliver endnu stærkere ! Bygma ekspanderer – Denne gang på Sjælland Bemærkelsesværdig entré hos håndboldherrerne Bygma som hovedsponsor for danske OL-deltagere Bygma leverer et stærkt regnskab Bygma bliver ny hovedsponsor for herrernes håndboldlandshold Europamestre Bygma ekspanderer: Opkøber Grønlands Byggecenter – XL Byg Bygma Gruppen AB ekspanderer Bygma Fonden støtter Danmarks indsamling Bygma Fonden støtter DR’s Danmarksindsamling Bygma Gruppen A/S ekspanderer – opkøber XL BYGG Norra Bygma Fonden støtter DR’s Danmarksindsamling Bygma Gruppen AB ekspanderer

Bemærkelsesværdig entré hos håndboldherrerne

Bygma og håndboldherrerne er det nye, stærke makkerpar. Den største danskejede distributør af byggematerialer åbnede sit hovedsponsorat af håndboldlandsholdet med en på mange måder anderledes og bemærkelsesværdig entré.

Klik her og se klip fra pressemødet

Bygma-koncernen indledte mandag eftermiddag et treårigt parløb med Dansk Håndbold Forbund og det populære herrelandshold. Og lad det være sagt med det samme, det var et bemærkelsesværdigt startskud.

Bygma og håndboldherrerne bød nemlig indenfor til pressemøde i en kæmpe industrihal i den sydfynske landsby Vestre Skerninge. Så åbningen var i bogstaveligste forstand både rustik, rå, og helt i tråd med det univers, som den danske offentlighed vil møde, når de fremover støder på det nye power-par.

Den anderledes base havde Bygma valgt, fordi håndboldherrerne anført af Mikkel Hansen udover presseseancen også skulle igennem optagelserne til en række reklamefilm.

Ikke for amatører
Adm. direktør i Bygma A/S, Klaus Hadsbjerg, var med på sidelinjen og glæder sig over, at samarbejdet nu for alvor er i gang.

”Jeg synes, vi er kommet stærkt fra start, og jeg har en rigtig god mavefornemmelse. I Bygma har vi en meget klar strategi om, at hvis vi gør noget, så gør vi det ordentligt, og hvis vi går ind i et marked, så vil vi være i top-tre indenfor en kort årrække. På samme måde har vi det, når vi går ind i et sponsorat af den her karakter. Så vil vi også teame op med nogen i den absolutte top, og som vi ser det er håndboldherrerne måske det største sportsbrand i Danmark pt. Hos os er kun det bedste godt nok, og det er også derfor, at vi siger ”Bygma - ikke for amatører,” siger Klaus Hadsbjerg.

Målet for samarbejdet er samtidig klart for Bygma-direktøren.

”Vi er en top 100 virksomhed i Danmark. Men vores kendskab er ikke hvor det kunne være. Vi tror på, at landsholdet kan hjælpe os med at udbrede kendskabet til Bygma som brand, arbejdsplads og uddannelsessted og samtidig fortælle om vores værdier, så vi også får fortalt, at vi er en attraktiv arbejdsplads, ” fortsætter Klaus Hadsbjerg.

Bygma Gym
Bygma løftede undervejs sløret for sit Bygma Gym – en transportabel container med styrketræningsøvelser baseret på produkter fra koncernens byggecentre, som eksempelvis knæbøjninger med spande med maling. Øvelserne i Bygma Gym er udarbejdet i samarbejde med håndboldherrerne, så øvelserne tilsammen kan udgøre en komplet fysisk træning. En både seriøs og sjov måde at skabe et direkte overlap mellem, hvad både Bygma og håndboldherrerne beskæftiger sig med.

Direktør i Dansk Håndbold Forbund, Henrik M. Jacobsen pegede netop på det nye fælles univers som en indikator på et stærkt makkerpar.

”Jeg glæder mig virkelig til at se det her nye univers rulle henover Danmark, og jeg glæder mig meget over samarbejdet med Bygma. I sidste ende handler det jo om, at vi i fællesskab forhåbentlig kan skabe nogle store og flotte oplevelser for danskerne,” siger Henrik M. Jacobsen, som forventer, at partnerskabet vil kaste medaljer af sig allerede i samarbejdets første år – enten til sommerens OL eller VM i Frankrig i januar. 

 ”Vi er to virksomheder, som har et meget stærkt sammenfald i værdier, og det, mener vi, er godt for begge parter i samarbejdet.  Bygma kommer med glæde og begejstring. De kommer med passion. Og de kommer med vilje til at lykkedes. Vilje til at øve sig, blive bedre og ville vinde. Det er elementer, vi arbejder med hver dag sammen med landsholdet. Så vi glæder os enormt til at folde samarbejdet mere ud, fortsætter DHF-direktøren. 

Playoff-kamp med Bygma på trøjen
Håndboldherrerne trækker første gang de nye Bygma-trøjer over hovedet til kamp, når det på søndag gælder playoff-kamp til VM mod Østrig i Sparekassen Fyn Arena i Odense. 

Til landskampen har Bygma inviteret sine ansatte over hele landet med til en håndbold-fest. Her kan tilskuerne samtidig selv prøve kræfter med det transportable Bygma Gym. 

Klik her og se klip fra pressemødet