Nyhedsarkiv Nogle af de største danske sportsstjerner besøgte Julemærkehjem i Sønderjylland Tilbage til Nyheder Bygma Frederiksværk forvandlet til moderne proff-forretning Effektiv levering med Track & Trace Første CLT-boligblok opføres i Næstved bymidte Nyt rekord-resultat for Bygma Gruppen Bygmas kunder og medarbejdere støtter op om Danmarks Indsamling Bygma Fonden tager med Danmarks Indsamling til Etiopien Bygma forlænger sit hovedsponsorat af Håndboldherrerne Bygma ekspanderer på Bornholm Bygma er afsender på Materialepris på BA18 Brian har kørt ca. 2,5 mio. km for Bygma Peter H. Christiansen kan fejre 25 års jubilæum i Bygma Gruppen den 1. september Bygma vil gøre bæredygtighed til sit dna Ny direktør for Bygma Viby Sjælland Inger Støjberg besøgte syriske Riad i Bygma Esbjerg Bygma Gruppen leverer sit bedste resultat nogensinde Nyuddannede Bygma-elever på trælasttur til Sverige Ny Direktør for Marketing og Bygma Online Bygma Outlet for sidste gang i Kolding Håndværkskunder støtter Danmarks Indsamling 2018 sammen med Bygma Ny filialchef i Bygma Bellinge Bygma tager med Danmarks Indsamling til Uganda Nyt bygningsreglement pr. 1. januar 2018 Rejsegilde i Bygma Frederiksværk 40 år i Bygma er gået rigtig stærkt 40 år i samspil med Silkeborgs håndværkskunder Ny filialchef i Bygma Skærbæk Bygma-elever i praktik i Island Ny adm. direktør i Scandinova A/S Ny adm. direktør i A/S Hjalmar Wennerth Ny direktør i Bygma Hillerød Ny direktør i Bygma Haderslev Bygma Gruppen leverer flot resultat Bygma har netop åbnet helt ny proff-forretning i Aalborg C Rejsegilde for Bygma Aalborg C Ny direktør i Bygma Kolding Ny direktør i Bygma Frederiksværk Bygma inddrager kunder og medarbejdere i Danmarks Indsamling 2017 Nordjyske kunder til håndbold med Bygma Bygma lancerer smart førstehjælpstavle til byggepladser Ny direktør i Bygma Viborg 100 salgsledere starter nu på Bygmas Ledelsesakademi Bygma-kunder til herrehåndbold Ny CFO i Bygma Gruppen A/S Bygma Gruppen fortsætter sin vækst – Scandinova bliver endnu stærkere ! Bygma ekspanderer – Denne gang på Sjælland Bemærkelsesværdig entré hos håndboldherrerne Bygma som hovedsponsor for danske OL-deltagere Bygma leverer et stærkt regnskab Bygma bliver ny hovedsponsor for herrernes håndboldlandshold Europamestre Bygma ekspanderer: Opkøber Grønlands Byggecenter – XL Byg Bygma Gruppen AB ekspanderer Bygma Fonden støtter Danmarks indsamling Bygma Fonden støtter DR’s Danmarksindsamling Bygma Gruppen A/S ekspanderer – opkøber XL BYGG Norra Bygma Fonden støtter DR’s Danmarksindsamling Bygma Gruppen AB ekspanderer

Bygma lancerer smart førstehjælpstavle til byggepladser

Bygma har udviklet en helt ny førstehjælpstavle, der skal skabe større sikkerhed på byggepladserne.

Det er strategic sourcing manager Tom Christensen fra Bygma, der står bag det nye produkt. ”Jeg er selv udlært tømrer og har været byggeleder på mange byggepladser” fortæller han. ”Her er det en kæmpe fordel, hvis der ikke er for lang afstand til nærmeste førstehjælpskasse og tilhørende sikkerhedsudstyr. Det er mine erfaringer herfra der ligger til grund for udviklingen af førstehjælpstavlen.

Ofte starter et byggeri med at man skal indkøbe og samle alle løsdelene til sit sikkerhedsudstyr. Det kan være både tidskrævende og besværligt, så nu har vi gjort det nemt for byggelederen at opfylde denne del af sikkerhedskravene på en overskuelig og omkostnings-besparende måde.”

Alt samlet ét sted
Førstehjælpstavlen er til indendørs brug og er udført i lette materialer, så den er nem at flytte på. Udover en forbindingskasse indeholder tavlen øjenskyl, plasterautomat og en opslagstavle til byggepladstegninger og andre vigtige dokumenter i sikkerhedsarbejdet. De enkelte dele fra tavlen kan suppleres op i Bygmas butikker i takt med at de forbruges.

Specielt plasterautomaten forventer Tom Christensen at der vil blive god brug for. ”Desværre sker der mange ulykker med skarpe hobbyknive på en byggeplads, og plasterautomaten er hurtigt tilgængelig og nem at betjene. Desuden er skadestuerne glade for netop denne type plaster, der ikke klister til hverken sår eller hår”.

God interesse for tavlen
En af de første virksomheder, der har vurderet førstehjælpstavlen er Byggeriets Arbejdsmiljøbus (BAMBUS) der er en mobil konsulenttjeneste, som formidler god arbejdsmiljø-praksis til byggepladser og til byggevirksomhederne og deres ansatte. Konsulent Niels Erik Danielsen siger om produktet, ”det er en rigtig god ide; den er enkel og gør det lettere at få førstehjælpsmaterialer ud på en byggeplads. Jeg kan især godt lide at tingene er lige ved hånden og at der er mulighed for at sætte supplerende information på opslagstavlen. Jeg har haft flere tømrere til at vurdere den, og de synes den er interessant”.

Både store og mindre virksomheder kan desuden styrke sikkerheden på deres byggepladser yderligere med personlige værnemidler fra Bygma. ”Vi har samlet det hele i en praktisk sportstaske der indeholder hjelm, høreværn, sikkerhedsbriller, handsker, støvmaske og heldragt” slutter Tom Christensen. ”Det er en hurtig og nem løsning, der sikrer at man husker at få det hele med, og som det vil være oplagt at anskaffe sammen med førstehjælpstavlen.”

Nærmere oplysninger fås hos:
Strategic Sourcing Manager Tom Christensen, [email protected]
Kommunikationskonsulent Jytte Wolff-Sneedorff, tlf: 88 51 19 37, mail: [email protected]

Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.400 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet, med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer til både større og mindre byggerier. Med en samlet omsætning på mere end 6,4 mia. DKK hører Bygma Gruppen A/S til blandt de største i branchen.