Nyhedsarkiv Nogle af de største danske sportsstjerner besøgte Julemærkehjem i Sønderjylland Tilbage til Nyheder Bygma Frederiksværk forvandlet til moderne proff-forretning Effektiv levering med Track & Trace Første CLT-boligblok opføres i Næstved bymidte Nyt rekord-resultat for Bygma Gruppen Bygmas kunder og medarbejdere støtter op om Danmarks Indsamling Bygma Fonden tager med Danmarks Indsamling til Etiopien Bygma forlænger sit hovedsponsorat af Håndboldherrerne Bygma ekspanderer på Bornholm Bygma er afsender på Materialepris på BA18 Brian har kørt ca. 2,5 mio. km for Bygma Peter H. Christiansen kan fejre 25 års jubilæum i Bygma Gruppen den 1. september Bygma vil gøre bæredygtighed til sit dna Ny direktør for Bygma Viby Sjælland Inger Støjberg besøgte syriske Riad i Bygma Esbjerg Bygma Gruppen leverer sit bedste resultat nogensinde Nyuddannede Bygma-elever på trælasttur til Sverige Ny Direktør for Marketing og Bygma Online Bygma Outlet for sidste gang i Kolding Håndværkskunder støtter Danmarks Indsamling 2018 sammen med Bygma Ny filialchef i Bygma Bellinge Bygma tager med Danmarks Indsamling til Uganda Nyt bygningsreglement pr. 1. januar 2018 Rejsegilde i Bygma Frederiksværk 40 år i Bygma er gået rigtig stærkt 40 år i samspil med Silkeborgs håndværkskunder Ny filialchef i Bygma Skærbæk Bygma-elever i praktik i Island Ny adm. direktør i Scandinova A/S Ny adm. direktør i A/S Hjalmar Wennerth Ny direktør i Bygma Hillerød Ny direktør i Bygma Haderslev Bygma Gruppen leverer flot resultat Bygma har netop åbnet helt ny proff-forretning i Aalborg C Rejsegilde for Bygma Aalborg C Ny direktør i Bygma Kolding Ny direktør i Bygma Frederiksværk Bygma inddrager kunder og medarbejdere i Danmarks Indsamling 2017 Nordjyske kunder til håndbold med Bygma Bygma lancerer smart førstehjælpstavle til byggepladser Ny direktør i Bygma Viborg 100 salgsledere starter nu på Bygmas Ledelsesakademi Bygma-kunder til herrehåndbold Ny CFO i Bygma Gruppen A/S Bygma Gruppen fortsætter sin vækst – Scandinova bliver endnu stærkere ! Bygma ekspanderer – Denne gang på Sjælland Bemærkelsesværdig entré hos håndboldherrerne Bygma som hovedsponsor for danske OL-deltagere Bygma leverer et stærkt regnskab Bygma bliver ny hovedsponsor for herrernes håndboldlandshold Europamestre Bygma ekspanderer: Opkøber Grønlands Byggecenter – XL Byg Bygma Gruppen AB ekspanderer Bygma Fonden støtter Danmarks indsamling Bygma Fonden støtter DR’s Danmarksindsamling Bygma Gruppen A/S ekspanderer – opkøber XL BYGG Norra Bygma Fonden støtter DR’s Danmarksindsamling Bygma Gruppen AB ekspanderer

Bygma-elever i praktik i Island

To elever fra Bygma har som led i deres uddannelse været i 2 ugers praktik i Bygma Gruppens islandske datterselskab Húsasmiðjan.

Det er første gang Bygma Gruppen sender elever i praktik i et af sine udenlandske datterselskaber. ”Vi er en nordisk koncern, og det er derfor oplagt at udnytte de synergier vi kan hente på tværs af landegrænserne” siger HR-direktør Anette Sondrup. ”Vi har givet vores elevuddannelse et løft, og har nu også mulighed for at tilbyde udvekslingsophold som led i uddannelsen”.

To tætpakkede uger
Julie Munk Kolmos og Natasha Gyrstinge Jensen, der er handelselever i hhv Bygma Odense og Bygma Viby Sjælland, er netop hjemvendt efter 2 ugers praktik i hver deres Bygma-forretning i Reykjavik. Opholdet bød desuden på besøg hos Bygma Gruppens islandske hovedkontor og et udvalg af de øvrige 28 Bygma-ejede forretninger og filialer på øen; bl.a. en helt ny proff-forretning der åbner om kort tid. Det har været to tætpakkede uger med mange indtryk både på det faglige og det personlige plan.

Læring med hjem
”Jeg er overrasket over hvor store forretningerne er og bredden i sortimentet. Tømmer og butiksvarer kommer med skib, og leveres til store centrale lagre” fortæller Julie. ”Det har været fantastisk lærerigt at få indblik i nye arbejdsgange og at få mulighed for at arbejde på en anden måde end jeg er vant til”.

Natasha supplerer, ”det har været sjovt at få lov at ekspedere de islandske kunder; det gik fint på engelsk. Men det var også spændende at hjælpe med udstillinger og at gøre butikken salgsklar. Og så har jeg fået kendskab til nye produktgrupper, som vi ikke har i forretningen herhjemme, f.eks. blomstervarer og VVS-artikler”.  

Natasha er straks efter hjemkomsten i gang med at arrangere en udstilling i ”sin” butik i Viby Sj., hvor hun tager den nye læring omkring mersalg og kundebetjening i anvendelse.

Naturfænomener og hygge
Selvom fritiden var knap under praktikopholdet, blev der også tid til sightseeing. Pigerne boede i en lejet lejlighed i Reykjavik og fandt hurtigt ud af det islandske transportsystem. De fik set nogle af de fantastiske naturfænomener som geysere, vandfald, laguner og varme kilder og blev bl.a. vist rundt af deres værtsfamilie. Julies og Natashas ophold sluttede med en hyggelig grill-aften med islandske kolleger.

EU-støtte til projektet
Praktikopholdet er blevet til igennem Erasmus+, som er et EU-projekt, der støtter elever i Europa i at komme i praktik i andre europæiske lande. Bygmas elever er tilknyttet Business College Syd i Mommark, hvor eleverne tager deres handelsuddannelse. Programmet for praktikopholdet er blevet til i samarbejde mellem Bygma og skolen.

Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.200 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet, med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer til både større og mindre byggerier. Bygma Gruppen havde i 2016 en omsætning på ca. 7 mia. DKK.

Nærmere oplysninger:
Kommunikationskonsulent Jytte Wolff-Sneedorff, tlf: 88 51 19 37, mail: [email protected]