Nyhedsarkiv Nogle af de største danske sportsstjerner besøgte Julemærkehjem i Sønderjylland Tilbage til Nyheder Bygma Frederiksværk forvandlet til moderne proff-forretning Effektiv levering med Track & Trace Første CLT-boligblok opføres i Næstved bymidte Nyt rekord-resultat for Bygma Gruppen Bygmas kunder og medarbejdere støtter op om Danmarks Indsamling Bygma Fonden tager med Danmarks Indsamling til Etiopien Bygma forlænger sit hovedsponsorat af Håndboldherrerne Bygma ekspanderer på Bornholm Bygma er afsender på Materialepris på BA18 Brian har kørt ca. 2,5 mio. km for Bygma Peter H. Christiansen kan fejre 25 års jubilæum i Bygma Gruppen den 1. september Bygma vil gøre bæredygtighed til sit dna Ny direktør for Bygma Viby Sjælland Inger Støjberg besøgte syriske Riad i Bygma Esbjerg Bygma Gruppen leverer sit bedste resultat nogensinde Nyuddannede Bygma-elever på trælasttur til Sverige Ny Direktør for Marketing og Bygma Online Bygma Outlet for sidste gang i Kolding Håndværkskunder støtter Danmarks Indsamling 2018 sammen med Bygma Ny filialchef i Bygma Bellinge Bygma tager med Danmarks Indsamling til Uganda Nyt bygningsreglement pr. 1. januar 2018 Rejsegilde i Bygma Frederiksværk 40 år i Bygma er gået rigtig stærkt 40 år i samspil med Silkeborgs håndværkskunder Ny filialchef i Bygma Skærbæk Bygma-elever i praktik i Island Ny adm. direktør i Scandinova A/S Ny adm. direktør i A/S Hjalmar Wennerth Ny direktør i Bygma Hillerød Ny direktør i Bygma Haderslev Bygma Gruppen leverer flot resultat Bygma har netop åbnet helt ny proff-forretning i Aalborg C Rejsegilde for Bygma Aalborg C Ny direktør i Bygma Kolding Ny direktør i Bygma Frederiksværk Bygma inddrager kunder og medarbejdere i Danmarks Indsamling 2017 Nordjyske kunder til håndbold med Bygma Bygma lancerer smart førstehjælpstavle til byggepladser Ny direktør i Bygma Viborg 100 salgsledere starter nu på Bygmas Ledelsesakademi Bygma-kunder til herrehåndbold Ny CFO i Bygma Gruppen A/S Bygma Gruppen fortsætter sin vækst – Scandinova bliver endnu stærkere ! Bygma ekspanderer – Denne gang på Sjælland Bemærkelsesværdig entré hos håndboldherrerne Bygma som hovedsponsor for danske OL-deltagere Bygma leverer et stærkt regnskab Bygma bliver ny hovedsponsor for herrernes håndboldlandshold Europamestre Bygma ekspanderer: Opkøber Grønlands Byggecenter – XL Byg Bygma Gruppen AB ekspanderer Bygma Fonden støtter Danmarks indsamling Bygma Fonden støtter DR’s Danmarksindsamling Bygma Gruppen A/S ekspanderer – opkøber XL BYGG Norra Bygma Fonden støtter DR’s Danmarksindsamling Bygma Gruppen AB ekspanderer

Bygma er afsender på Materialepris på BA18

Den 9. november hyldes den danske byggebranche for en bæredygtig indsats på Building Awards 2018. Bygma er afsender på Materialeprisen, som er en af de 9 priser, der uddeles på den helt nye konference med efterfølgende prisuddeling og gallamiddag. 3 spændende og meget forskellige projekter er nomineret til Materialeprisen.

Med respekt for naturen
”Bygma har valgt at være afsender på Materialeprisen, der gives til en virksomhed, som har udnyttet et materiales egenskaber på en ny og innovativ måde og sat det i spil i byggeriet” siger marketingdirektør i Bygma Lasse Weien Svendsen. ”Det hænger godt sammen med Bygmas vision om at præge udviklingen af bæredygtigt byggeri i Danmark. Vi uddanner bl.a. vores medarbejdere til at vejlede kunderne til at træffe bæredygtige valg.”

Juryen har fundet frem til 3 finalister inden for hver kategori, der alle har fokus på FN’s Verdensmål og et bedre byggeri i Danmark. De nominerede til materialeprisen er Adserballe & Knudsen, Xella og Chroma Film/Teknik og salg Aps.

CLT er oplagt til DGNB-byggeri
Adserballe & Knudsen er nomineret for sit byggeri af almenboliger i Timianhaven i Havdrup. Projektet opføres i CLT i samarbejde med Vandkunsten og Dominia for Boligselskabet Domea. ”At bygge i træ rummer store fordele hvad angår miljøbelastning, indemiljø og konstruktionstid”, siger Adserballe & Knudsens administrerende direktør Morten L. Hansen. ”Især CLTs lange livscyklus gør det til et oplagt materialevalg for bygherrer der bestræber sig på at opnå DGNB-certificeringer. Træbyggeri vinder frem herhjemme i disse år, og der er brug for eksempelprojekter som Timianhaven, hvis markedet skal modnes og det store potentiale realiseres”. 

Fortaler for en grøn udvikling
Xella har gennem en lang årrække arbejdet med cirkulære principper baseret på indsamling af restmaterialer og byggeaffald i big bags på byggepladserne. Xella er nomineret for sit projekt Ytong Synergy, som er en byggeblok til ikke-bærende skillevægge. Ytong Synergy er fremstillet i genbrugsmateriale. ”Vi mener, at det er helt afgørende som producenter at gå forrest i udviklingen og stille materialer og produkter til rådighed, som gør det mere rentabelt for både bygherre, projekterende og udførende at bygge grønt end at lade være” siger salgsdirektør hos Xella, Lars Nygaard.

Bæredygtige materialer er afgørende
Projektet Bygggefilm.dk er også nomineret til Materialeprisen. Projektet er blevet til i samarbejde mellem produktionsfilmselskabet Chroma Film, der producerer dokumentarfilm og Teknik og Salg Aps, der er et rådgivende konsulentfirma inden for byggeri. Byggefilm.dk er en filmportal om dansk bygningshåndværk, som indeholder mere end 50 kortfilm fordelt på fire kategorier. Vores film tager afsæt i at det er afgørende at der anvendes klassiske, bæredygtige byggematerialer, hvis resultatet af en restaurering eller renovering skal være i orden”, udtaler direktør Niels Brondbjerg fra Teknik og Salg Aps.

”Det er 3 gode og meget forskellige projekter, som alle er en pris værdige” siger Lasse Weien Svendsen. ”Ligesom de nominerede glæder vi os i Bygma til spændingen bliver udløst den 9. november”.

Læs mere om BA18 og de 9 priser på: www.licitationen.dk/buildingawards

Nærmere oplysninger: Kommunikationsrådgiver Jytte Wolff-Sneedorff, tlf: 88 51 19 37, [email protected]

Bygma Gruppen er den største danskejede leverandør af byggematerialer til det professionelle byggeri. Vi beskæftiger ca. 2.300 medarbejdere fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen omsætter årligt for ca. 7,5 mia. DKK. Bygma Gruppen har et ansvar og en forpligtelse over for det samfund, vi er en del af. Gennem målrettede initiativer og indsatser ønsker vi at påtage os et socialt ansvar, der rækker længere end pålagt ved lov.