Nyhedsarkiv Nogle af de største danske sportsstjerner besøgte Julemærkehjem i Sønderjylland Tilbage til Nyheder Bygma Frederiksværk forvandlet til moderne proff-forretning Effektiv levering med Track & Trace Første CLT-boligblok opføres i Næstved bymidte Nyt rekord-resultat for Bygma Gruppen Bygmas kunder og medarbejdere støtter op om Danmarks Indsamling Bygma Fonden tager med Danmarks Indsamling til Etiopien Bygma forlænger sit hovedsponsorat af Håndboldherrerne Bygma ekspanderer på Bornholm Bygma er afsender på Materialepris på BA18 Brian har kørt ca. 2,5 mio. km for Bygma Peter H. Christiansen kan fejre 25 års jubilæum i Bygma Gruppen den 1. september Bygma vil gøre bæredygtighed til sit dna Ny direktør for Bygma Viby Sjælland Inger Støjberg besøgte syriske Riad i Bygma Esbjerg Bygma Gruppen leverer sit bedste resultat nogensinde Nyuddannede Bygma-elever på trælasttur til Sverige Ny Direktør for Marketing og Bygma Online Bygma Outlet for sidste gang i Kolding Håndværkskunder støtter Danmarks Indsamling 2018 sammen med Bygma Ny filialchef i Bygma Bellinge Bygma tager med Danmarks Indsamling til Uganda Nyt bygningsreglement pr. 1. januar 2018 Rejsegilde i Bygma Frederiksværk 40 år i Bygma er gået rigtig stærkt 40 år i samspil med Silkeborgs håndværkskunder Ny filialchef i Bygma Skærbæk Bygma-elever i praktik i Island Ny adm. direktør i Scandinova A/S Ny adm. direktør i A/S Hjalmar Wennerth Ny direktør i Bygma Hillerød Ny direktør i Bygma Haderslev Bygma Gruppen leverer flot resultat Bygma har netop åbnet helt ny proff-forretning i Aalborg C Rejsegilde for Bygma Aalborg C Ny direktør i Bygma Kolding Ny direktør i Bygma Frederiksværk Bygma inddrager kunder og medarbejdere i Danmarks Indsamling 2017 Nordjyske kunder til håndbold med Bygma Bygma lancerer smart førstehjælpstavle til byggepladser Ny direktør i Bygma Viborg 100 salgsledere starter nu på Bygmas Ledelsesakademi Bygma-kunder til herrehåndbold Ny CFO i Bygma Gruppen A/S Bygma Gruppen fortsætter sin vækst – Scandinova bliver endnu stærkere ! Bygma ekspanderer – Denne gang på Sjælland Bemærkelsesværdig entré hos håndboldherrerne Bygma som hovedsponsor for danske OL-deltagere Bygma leverer et stærkt regnskab Bygma bliver ny hovedsponsor for herrernes håndboldlandshold Europamestre Bygma ekspanderer: Opkøber Grønlands Byggecenter – XL Byg Bygma Gruppen AB ekspanderer Bygma Fonden støtter Danmarks indsamling Bygma Fonden støtter DR’s Danmarksindsamling Bygma Gruppen A/S ekspanderer – opkøber XL BYGG Norra Bygma Fonden støtter DR’s Danmarksindsamling Bygma Gruppen AB ekspanderer

Bygma tager med Danmarks Indsamling til Uganda

Bygma Fonden støtter for 8. gang Danmarks Indsamling med et større beløb og tager i år med ulandsorganisationen CARE til Uganda for at besøge to af de flygtningelejre, som Danmarks Indsamling yder humanitær hjælp til.

Foto: Klaus Bo

Temaet for Danmarks Indsamling 2018 hedder ”Hjælp børn uden hjem”. Her går 12 velgørende organisationer, DR og hele Danmark – ved det store indsamlingsshow den 3. februar - sammen om at samle ind til konkrete projekter i Afrika og Asien.

Ønsker et medansvar

Bygma Fonden støtter hvert år en række humanitære organisationers arbejde i ind- og udland. ”Som en stor dansk virksomhed, ønsker vi - som en naturlig del af vores CSR-politik - at tage et medansvar for vores omverden” siger koncerndirektør Peter H. Christiansen. ”Med vores bidrag til Danmarks Indsamling, ønsker vi at være med til at forbedre nogle basale vilkår for mennesker i nød – og herigennem at være med til at skabe en bedre fremtid for de generationer, der skal bygge samfund op.”

Børn uden barndomshjem

Millioner af børn over hele verden har ikke noget hjem. Enten fordi de aldrig haft ét, eller fordi de er på flugt fra krig, fattigdom sult og sygdom. Alt for mange børn kæmper dagligt for at overleve; de ved ikke hvor de skal tilbringe natten, de er på flugt fra mennesker der vil gøre dem ondt og de tvinges til tiggeri, tyveri og prostitution for at få noget at spise. Millioner af børn har heller ikke mulighed for at gå i skole eller få lægehjælp og de er tvunget til at blive voksne alt for hurtigt.

I år sætter Danmarks Indsamling fokus på de fatale konsekvenser, det har for børn og deres samfund, når børnene vokser op uden et barndomshjem, som de kan bygge deres fremtid på.

Deltager i erhvervsdelegation

CARE vil give voldsramte børn og unge piger, der er flygtet fra Sydsudan til Uganda, en fornyet tro på fremtiden ved at sikre dem husly, støtte og oplyse dem om deres rettigheder.

Bygma er i december inviteret med til Uganda, for at besøge to af de flygtningelejre, der lige nu huser mere end 1 million sydsudanesiske flygtninge. HR-direktør Anette Sondrup repræsenterer Bygma og får, sammen med delegationens øvrige deltagere, en unik mulighed for at se hvad vores bidrag går til.

Nærmere oplysninger: Kommunikationskonsulent Jytte Wolff-Sneedorff, tlf: 88 51 19 37, [email protected]