Nyhedsarkiv Nogle af de største danske sportsstjerner besøgte Julemærkehjem i Sønderjylland Tilbage til Nyheder Bygma Frederiksværk forvandlet til moderne proff-forretning Effektiv levering med Track & Trace Første CLT-boligblok opføres i Næstved bymidte Nyt rekord-resultat for Bygma Gruppen Bygmas kunder og medarbejdere støtter op om Danmarks Indsamling Bygma Fonden tager med Danmarks Indsamling til Etiopien Bygma forlænger sit hovedsponsorat af Håndboldherrerne Bygma ekspanderer på Bornholm Bygma er afsender på Materialepris på BA18 Brian har kørt ca. 2,5 mio. km for Bygma Peter H. Christiansen kan fejre 25 års jubilæum i Bygma Gruppen den 1. september Bygma vil gøre bæredygtighed til sit dna Ny direktør for Bygma Viby Sjælland Inger Støjberg besøgte syriske Riad i Bygma Esbjerg Bygma Gruppen leverer sit bedste resultat nogensinde Nyuddannede Bygma-elever på trælasttur til Sverige Ny Direktør for Marketing og Bygma Online Bygma Outlet for sidste gang i Kolding Håndværkskunder støtter Danmarks Indsamling 2018 sammen med Bygma Ny filialchef i Bygma Bellinge Bygma tager med Danmarks Indsamling til Uganda Nyt bygningsreglement pr. 1. januar 2018 Rejsegilde i Bygma Frederiksværk 40 år i Bygma er gået rigtig stærkt 40 år i samspil med Silkeborgs håndværkskunder Ny filialchef i Bygma Skærbæk Bygma-elever i praktik i Island Ny adm. direktør i Scandinova A/S Ny adm. direktør i A/S Hjalmar Wennerth Ny direktør i Bygma Hillerød Ny direktør i Bygma Haderslev Bygma Gruppen leverer flot resultat Bygma har netop åbnet helt ny proff-forretning i Aalborg C Rejsegilde for Bygma Aalborg C Ny direktør i Bygma Kolding Ny direktør i Bygma Frederiksværk Bygma inddrager kunder og medarbejdere i Danmarks Indsamling 2017 Nordjyske kunder til håndbold med Bygma Bygma lancerer smart førstehjælpstavle til byggepladser Ny direktør i Bygma Viborg 100 salgsledere starter nu på Bygmas Ledelsesakademi Bygma-kunder til herrehåndbold Ny CFO i Bygma Gruppen A/S Bygma Gruppen fortsætter sin vækst – Scandinova bliver endnu stærkere ! Bygma ekspanderer – Denne gang på Sjælland Bemærkelsesværdig entré hos håndboldherrerne Bygma som hovedsponsor for danske OL-deltagere Bygma leverer et stærkt regnskab Bygma bliver ny hovedsponsor for herrernes håndboldlandshold Europamestre Bygma ekspanderer: Opkøber Grønlands Byggecenter – XL Byg Bygma Gruppen AB ekspanderer Bygma Fonden støtter Danmarks indsamling Bygma Fonden støtter DR’s Danmarksindsamling Bygma Gruppen A/S ekspanderer – opkøber XL BYGG Norra Bygma Fonden støtter DR’s Danmarksindsamling Bygma Gruppen AB ekspanderer

Nyuddannede Bygma-elever på trælasttur til Sverige

Nyuddannede salgstrainees- og elever fra Bygma har været på studietur til de svenske skove for at besøge savværker og træproducerende virksomheder. Turen er et led i de unges videreuddannelse.

1400 km på 4 dage blev det til for de i alt 10 trælastsælgere og deres mentorer, der deltog i trælastturen. Det er Bygmas datterselskab og leverandør A/S Hjalmar Wennerth, der for 18. gang i træk stod for den årlige studietur, hvor de unge bl.a. lærer om trælast, plader, krydsfiner og hårdt træ, og besøger leverandører inden for hver kategori. Geografisk strakte turen sig fra Varberg til Vansbro i Dalarna.

Avanceret teknologi
”Det var imponerende at se arbejdsgangen og størrelsen på de forskellige savværker”, fortæller Daniel Christens Dyg fra Bygma Bellinge. ”Det overraskede mig hvordan træet blev målt og dimensioneret med laser og herefter sorteret”. Pernille Cecilie Pedersen fra Bygma Jelling, er optaget af miljøhensyn og genanvendelse, og var glad for at se at overskud fra kævlerne bliver genbrugt til bla. cellulose og opvarmning, mens Mikkel fra Bygma Hjørring fremhæver den avancerede teknologi, der får det hele til at spille.

De tre siger samstemmende at de har fået stort udbytte af turen, en bedre forståelse for processer og har mødt leverandører der er totalt passionerede om deres arbejde.

Supplement til uddannelsen
”Vi ser trælastturen som en investering i de unge mennesker, der har valgt at satse på en fremtid i koncernen og har gennemført en salgstrainee-uddannelse i Bygma” fortæller senior adviser Erik Reimers fra Hjalmar Wennerth. ”Vi fører dem ind i den træverden, som er en stor del af deres hverdag, og vi giver dem ny viden som de kan bruge i deres daglige arbejde.

Spørgelyst og aha-oplevelser
Trælastturen giver forståelse for træets vej fra skoven til færdigt produkt. Inden turen beder vi deltagerne overveje nogle problemstillinger omkring træ, som optager dem, og der er altid stor spørgelyst og mange aha-oplevelser. Vi oplever især at proportionerne imponerer, når vi viser dem hvor meget råtræ der skal til at holde et savværk kørende”.

Trælastturen gennemføres om foråret for udvalgte salgstrainees- og elever, der har afsluttet deres uddannelse i Bygma det foregående efterår.  Lige nu rekrutterer vi til det nye hold, der starter deres uddannelse i september 2018.

Nærmere oplysninger fås hos:  Kommunikationskonsulent Jytte Wolff-Sneedorff: [email protected]


Fakta om Bygma Gruppen:
Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.300 medarbejdere fordelt på ca. 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet, med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer til både større og mindre byggerier. Bygma Gruppen omsatte i 2017 for 7,5 mia. DKK.
A/S Hjalmar Wennerth er en del af Bygma Gruppen og Danmarks førende trælastagentur, som årligt formidler ca. 200.000 kubikmeter træ fra savværker i hele Europa, herunder 70 savværker alene i Skandinavien.