Nyhedsarkiv Nogle af de største danske sportsstjerner besøgte Julemærkehjem i Sønderjylland Tilbage til Nyheder Bygma Frederiksværk forvandlet til moderne proff-forretning Effektiv levering med Track & Trace Første CLT-boligblok opføres i Næstved bymidte Nyt rekord-resultat for Bygma Gruppen Bygmas kunder og medarbejdere støtter op om Danmarks Indsamling Bygma Fonden tager med Danmarks Indsamling til Etiopien Bygma forlænger sit hovedsponsorat af Håndboldherrerne Bygma ekspanderer på Bornholm Bygma er afsender på Materialepris på BA18 Brian har kørt ca. 2,5 mio. km for Bygma Peter H. Christiansen kan fejre 25 års jubilæum i Bygma Gruppen den 1. september Bygma vil gøre bæredygtighed til sit dna Ny direktør for Bygma Viby Sjælland Inger Støjberg besøgte syriske Riad i Bygma Esbjerg Bygma Gruppen leverer sit bedste resultat nogensinde Nyuddannede Bygma-elever på trælasttur til Sverige Ny Direktør for Marketing og Bygma Online Bygma Outlet for sidste gang i Kolding Håndværkskunder støtter Danmarks Indsamling 2018 sammen med Bygma Ny filialchef i Bygma Bellinge Bygma tager med Danmarks Indsamling til Uganda Nyt bygningsreglement pr. 1. januar 2018 Rejsegilde i Bygma Frederiksværk 40 år i Bygma er gået rigtig stærkt 40 år i samspil med Silkeborgs håndværkskunder Ny filialchef i Bygma Skærbæk Bygma-elever i praktik i Island Ny adm. direktør i Scandinova A/S Ny adm. direktør i A/S Hjalmar Wennerth Ny direktør i Bygma Hillerød Ny direktør i Bygma Haderslev Bygma Gruppen leverer flot resultat Bygma har netop åbnet helt ny proff-forretning i Aalborg C Rejsegilde for Bygma Aalborg C Ny direktør i Bygma Kolding Ny direktør i Bygma Frederiksværk Bygma inddrager kunder og medarbejdere i Danmarks Indsamling 2017 Nordjyske kunder til håndbold med Bygma Bygma lancerer smart førstehjælpstavle til byggepladser Ny direktør i Bygma Viborg 100 salgsledere starter nu på Bygmas Ledelsesakademi Bygma-kunder til herrehåndbold Ny CFO i Bygma Gruppen A/S Bygma Gruppen fortsætter sin vækst – Scandinova bliver endnu stærkere ! Bygma ekspanderer – Denne gang på Sjælland Bemærkelsesværdig entré hos håndboldherrerne Bygma som hovedsponsor for danske OL-deltagere Bygma leverer et stærkt regnskab Bygma bliver ny hovedsponsor for herrernes håndboldlandshold Europamestre Bygma ekspanderer: Opkøber Grønlands Byggecenter – XL Byg Bygma Gruppen AB ekspanderer Bygma Fonden støtter Danmarks indsamling Bygma Fonden støtter DR’s Danmarksindsamling Bygma Gruppen A/S ekspanderer – opkøber XL BYGG Norra Bygma Fonden støtter DR’s Danmarksindsamling Bygma Gruppen AB ekspanderer

Bygma forlænger sit hovedsponsorat af Håndboldherrerne

Bygma har kort før VM på hjemmebane i januar valgt at forlænge sin aftale med Dansk Håndbold Forbund om hovedsponsoratet af herrelandsholdet i håndbold med op til tre år.

Når Danmarks håndboldherrer i de kommende år løber på banen, vil det fortsat være med det karakteristiske Bygma-logo på blusen. Danmarks største danskejede leverandør af byggematerialer har forlænget sit hovedsponsorat af Dansk Håndbold Forbunds herrelandshold med op til tre år.


Klaus_HadsbjergBeslutning med både hjerte og hjerne

Bygma og Dansk Håndbold Forbund indledte samarbejdet i 2016, og det har været til stor gavn for begge parter. Ifølge direktør i Bygma A/S, Klaus Hadsbjerg, har Bygma - via aktivering af sponsoratet – styrket sine relationer til kunderne og øget kendskabet til det overordnede brand. Men kampen om at rekruttere de unge er fortsat en udfordring i branchen, og Bygma ønsker at cementere sin position som en attraktiv arbejdsplads og et godt uddannelsessted. Derfor giver forlængelsen rigtig god mening, både eksternt og internt i Bygma.  

”Vi er i Bygma ekstremt stolte af at være del af succesfortællingen om håndboldherrerne, og vi glæder os over, at vi er med til at støtte og bakke op om et landshold, der virkelig samler danskerne, når det går løs til OL, VM- og EM-slutrunder,” siger direktør i Bygma A/S, Klaus Hadsbjerg og fortsætter:

”Vi kan også se, at vi har stor gavn af partnerskabet. Sammen med vores ”ikke for amatører”-tilgang har samarbejdet været med til at løfte vores kendskab blandt de professionelle håndværkere og i vores øvrige målgrupper. Derfor er forlængelsen en beslutning taget med både hjertet og hjernen.”

 

Succesfuld bro mellem sport og erhvervsliv
Aftalen vækker også glæde hos Dansk Håndbold Forbund, som ser forlængelsen som en anerkendelse af den værdi, et sportssponsorat skaber for en virksomhed:

”Når virksomheder køber ind på et sponsorat i Dansk Håndbold Forbund, køber de ikke bare ind på reklameplads på tv i bedste sendetid og eksponering over for millioner af danskerne på de sociale medier. Som virksomhed køber man også ind på en succesfortælling om håndbolden, som skaber værdi ud over den direkte eksponering,” siger Henrik M. Jacobsen, der er direktør i Dansk Håndbold Forbund. Og han fortsætter:

”Bygma og Dansk Håndbold Forbund har sammen fundet en fortælling om Håndboldherrerne – en fortælling om stolthed, tradition, hårdt arbejde og perfektion – som bygger bro mellem sport og erhvervsliv. Den fortælling er vi utroligt glade for at kunne forfine over de næste tre år.”

 

For yderligere information, venligst kontakt:
Jytte Wolff-Sneedorff, Kommunikationsrådgiver, Bygma, direkte tlf.: +45 88 51 19 37  
Henrik M. Jacobsen, direktør, Dansk Håndbold Forbund, mobil: +45 28 11 60 60