Nyhedsarkiv Nogle af de største danske sportsstjerner besøgte Julemærkehjem i Sønderjylland Tilbage til Nyheder Bygma Frederiksværk forvandlet til moderne proff-forretning Effektiv levering med Track & Trace Første CLT-boligblok opføres i Næstved bymidte Nyt rekord-resultat for Bygma Gruppen Bygmas kunder og medarbejdere støtter op om Danmarks Indsamling Bygma Fonden tager med Danmarks Indsamling til Etiopien Bygma forlænger sit hovedsponsorat af Håndboldherrerne Bygma ekspanderer på Bornholm Bygma er afsender på Materialepris på BA18 Brian har kørt ca. 2,5 mio. km for Bygma Peter H. Christiansen kan fejre 25 års jubilæum i Bygma Gruppen den 1. september Bygma vil gøre bæredygtighed til sit dna Ny direktør for Bygma Viby Sjælland Inger Støjberg besøgte syriske Riad i Bygma Esbjerg Bygma Gruppen leverer sit bedste resultat nogensinde Nyuddannede Bygma-elever på trælasttur til Sverige Ny Direktør for Marketing og Bygma Online Bygma Outlet for sidste gang i Kolding Håndværkskunder støtter Danmarks Indsamling 2018 sammen med Bygma Ny filialchef i Bygma Bellinge Bygma tager med Danmarks Indsamling til Uganda Nyt bygningsreglement pr. 1. januar 2018 Rejsegilde i Bygma Frederiksværk 40 år i Bygma er gået rigtig stærkt 40 år i samspil med Silkeborgs håndværkskunder Ny filialchef i Bygma Skærbæk Bygma-elever i praktik i Island Ny adm. direktør i Scandinova A/S Ny adm. direktør i A/S Hjalmar Wennerth Ny direktør i Bygma Hillerød Ny direktør i Bygma Haderslev Bygma Gruppen leverer flot resultat Bygma har netop åbnet helt ny proff-forretning i Aalborg C Rejsegilde for Bygma Aalborg C Ny direktør i Bygma Kolding Ny direktør i Bygma Frederiksværk Bygma inddrager kunder og medarbejdere i Danmarks Indsamling 2017 Nordjyske kunder til håndbold med Bygma Bygma lancerer smart førstehjælpstavle til byggepladser Ny direktør i Bygma Viborg 100 salgsledere starter nu på Bygmas Ledelsesakademi Bygma-kunder til herrehåndbold Ny CFO i Bygma Gruppen A/S Bygma Gruppen fortsætter sin vækst – Scandinova bliver endnu stærkere ! Bygma ekspanderer – Denne gang på Sjælland Bemærkelsesværdig entré hos håndboldherrerne Bygma som hovedsponsor for danske OL-deltagere Bygma leverer et stærkt regnskab Bygma bliver ny hovedsponsor for herrernes håndboldlandshold Europamestre Bygma ekspanderer: Opkøber Grønlands Byggecenter – XL Byg Bygma Gruppen AB ekspanderer Bygma Fonden støtter Danmarks indsamling Bygma Fonden støtter DR’s Danmarksindsamling Bygma Gruppen A/S ekspanderer – opkøber XL BYGG Norra Bygma Fonden støtter DR’s Danmarksindsamling Bygma Gruppen AB ekspanderer

Nordjyske kunder til håndbold med Bygma

De olympiske danske håndboldherrer er lige nu i Frankrig, hvor de er på vej til at sætte nye mål ved VM 2017. Umiddelbart inden afrejsen spillede de 3 fantastiske kampe ved BYGMA CUP, som blev indledt i Gigantium i Aalborg, hvorefter turen gik videre til Skjern og Aarhus.

De danske helte vandt alle kampene mod henholdsvis Ungarn, Egypten og Island. Og det forlyder fra Dansk Håndboldforbund (DHF) at det betyder rigtig meget for landsholdet at mærke den massive opbakning og begejstring fra publikum. Og netop derfor havde Bygma i Nordjylland inviteret tæt på 600 kunder og medarbejdere til et særarrangement, der udover selve kampen bød på indlæg fra DHF, autografer fra spillerne, konkurrencer med flotte præmier og lækker mad og drikke.

Et fælles ansvar for sponsoratet
Regionsdirektør Peter Schepler var vært for det store arrangement i Gigantium, hvor også ægtefæller og håndboldspillende børn var inviteret med. ”Bygma er hovedsponsor for det danske herrehåndboldlandshold, og jeg ønsker at vi alle skal tage ejerskab for sponsoratet” siger han. ”Desuden er et arrangement som dette relationsdannende og det er vigtigt både for os og kunderne. Samtidig vil vi gerne give vores personale en god oplevelse, og der er stor tilslutning til et arrangement som dette”. Opbakningen kan ingen være i tvivl om, når man kigger rundt blandt de rød/hvide trøjer som alle Bygmas gæster er iklædt.

Kunder og medarbejdere bakkede op
Vi talte med Walther Rokkedal og Anders Hollesen, der begge kommer fra firmaet Henriksen & Madsen i Løgstør og med Erik Pedersen fra Kastberg A/S i Års der, ligesom deres fruer, var begejstrede for arrangementet i Aalborg. ”Det er en god måde at netværke på, og vi lærer både hinanden og vores leverandør endnu bedre at kende. Og så er det selvfølgelig festligt at se håndbold”.

Kjeld W Pedersen og Peter Muhlig var kommet fra Sindal, hvor de begge arbejder i firmaet Snedker- og tømrermester Muhlig. ”Det er fedt med en samarbejdspartner der gør noget for kunderne. Vi møder kolleger i branchen, og får også en faglig snak ved en lejlighed som denne”.

Det samme synes Poul Mikkelsen fra PM Byggeindustri i Hobro, der primært køber sine materialer i Bygma Års. ”Vi har den samme kundekonsulent, som jeg har fulgt i mange år. Det handler om service og relationer og om godt gammeldags købmandskab. Og så får man jo altid vendt nogle ekstra ting.”

Pernille og Lasse Løkkegaard Jensen fra DC System i Års havde fået pasning til deres to små sønner, og nød at være ude sammen i firmaregi. ”Det er fantastisk at være en del af det bølgende hav af rød/hvide trøjer. Man føler sammenhold både med Bygma og med landsholdet”.

De to 12-årige drenge Kristian Landy og Magnus Holm Pedersen, fik en helt særlig oplevelse. De kommer også fra Års, hvor de begge spiller håndbold, og var blandt de 32 heldige der fik lov at løbe ind med spillerne inden kampen. En særlig gestus der blev tildelt medarbejderbørn og drenge fra Ålborg KFUM håndbold. Magnus’s far arbejder i Bygma.

Bygma holdt lignende kundearrangementer i Skjern og Århus i forbindelse med Bygma Cup forud for VM.

Nærmere oplysninger fås hos:
Kommunikationskonsulent Jytte Wolff-Sneedorff, tlf: 88 51 19 37, mail: [email protected]

Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.400 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet, med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer til både større og mindre byggerier. Med en samlet omsætning på mere end 6,4 mia. DKK hører Bygma Gruppen A/S til blandt de største i branchen.