Nyhedsarkiv Nogle af de største danske sportsstjerner besøgte Julemærkehjem i Sønderjylland Tilbage til Nyheder Bygma Frederiksværk forvandlet til moderne proff-forretning Effektiv levering med Track & Trace Første CLT-boligblok opføres i Næstved bymidte Nyt rekord-resultat for Bygma Gruppen Bygmas kunder og medarbejdere støtter op om Danmarks Indsamling Bygma Fonden tager med Danmarks Indsamling til Etiopien Bygma forlænger sit hovedsponsorat af Håndboldherrerne Bygma ekspanderer på Bornholm Bygma er afsender på Materialepris på BA18 Brian har kørt ca. 2,5 mio. km for Bygma Peter H. Christiansen kan fejre 25 års jubilæum i Bygma Gruppen den 1. september Bygma vil gøre bæredygtighed til sit dna Ny direktør for Bygma Viby Sjælland Inger Støjberg besøgte syriske Riad i Bygma Esbjerg Bygma Gruppen leverer sit bedste resultat nogensinde Nyuddannede Bygma-elever på trælasttur til Sverige Ny Direktør for Marketing og Bygma Online Bygma Outlet for sidste gang i Kolding Håndværkskunder støtter Danmarks Indsamling 2018 sammen med Bygma Ny filialchef i Bygma Bellinge Bygma tager med Danmarks Indsamling til Uganda Nyt bygningsreglement pr. 1. januar 2018 Rejsegilde i Bygma Frederiksværk 40 år i Bygma er gået rigtig stærkt 40 år i samspil med Silkeborgs håndværkskunder Ny filialchef i Bygma Skærbæk Bygma-elever i praktik i Island Ny adm. direktør i Scandinova A/S Ny adm. direktør i A/S Hjalmar Wennerth Ny direktør i Bygma Hillerød Ny direktør i Bygma Haderslev Bygma Gruppen leverer flot resultat Bygma har netop åbnet helt ny proff-forretning i Aalborg C Rejsegilde for Bygma Aalborg C Ny direktør i Bygma Kolding Ny direktør i Bygma Frederiksværk Bygma inddrager kunder og medarbejdere i Danmarks Indsamling 2017 Nordjyske kunder til håndbold med Bygma Bygma lancerer smart førstehjælpstavle til byggepladser Ny direktør i Bygma Viborg 100 salgsledere starter nu på Bygmas Ledelsesakademi Bygma-kunder til herrehåndbold Ny CFO i Bygma Gruppen A/S Bygma Gruppen fortsætter sin vækst – Scandinova bliver endnu stærkere ! Bygma ekspanderer – Denne gang på Sjælland Bemærkelsesværdig entré hos håndboldherrerne Bygma som hovedsponsor for danske OL-deltagere Bygma leverer et stærkt regnskab Bygma bliver ny hovedsponsor for herrernes håndboldlandshold Europamestre Bygma ekspanderer: Opkøber Grønlands Byggecenter – XL Byg Bygma Gruppen AB ekspanderer Bygma Fonden støtter Danmarks indsamling Bygma Fonden støtter DR’s Danmarksindsamling Bygma Gruppen A/S ekspanderer – opkøber XL BYGG Norra Bygma Fonden støtter DR’s Danmarksindsamling Bygma Gruppen AB ekspanderer

40 år i Bygma er gået rigtig stærkt

Filialchef Henning Christensen fra Bygma Hirtshals kan fejre 40 års jubilæum den 1. juli 2017.

Henning Christensen, der bor i Sindal, startede som trælastelev som 17-årig. Hans læreplads var et familiefirma med korn og foderstofhandel og en helt nyetableret trælasthandel på 4.000 m2; PH Trælast.

Det første år deltog Henning i alt forefaldende arbejde på lageret. Det var fysisk hårdt, og der var ikke alle de moderne hjælpemidler som vi kender i dag. Andet år i læretiden var på salgskontoret, hvor der kun var 3 salgsmedarbejdere. ”Det var en lærerig periode, og vi knoklede i fællesskab med de daglige gøremål; man blev bare kastet ud i kampen med de udfordringer og knubs det gav” fortæller Henning Christensen. 

En branche konstant udvikling
Henning Christensen har været igennem de fleste af funktionerne i en blandet trælasthandel. ”Det har været en fantastisk rejse med en branche i konstant udvikling, ” fortsætter han.  ”Der var en lang periode med håndværkersalg, og nogle år solgte vi rigtig mange landbrugshaller. Der var også nogle rigtig gode år med et stort salg til minkavlere.”

I år 2000 blev der bygget ny forretning i Hirtshals; hvor Henning Christensen blev ansat som leder af trælastafdelingen. Året efter blev forretningen købt af Bygma og for otte år siden blev han udnævnt til filialchef for Bygma Hirtshals.

De bedste oplevelser
”Det gør mig glad når ting lykkes, og når en kunde kommer og fortæller at han har kæmpet en ordre i hus eller måske skal giftes eller være far. Så er det dejligt at kunne glædes sammen. I privat regi er det helt sikkert at opleve mine børn blive voksne, men også at have nedlagt både en dansk guldmedalje-kronhjort og råbuk.” slutter Henning Christensen. 

Bygma Gruppen beskæftiger ca. 2.200 ansatte fordelt på mere end 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet, med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer til både større og mindre byggerier. Bygma Gruppen havde i 2016 en omsætning på ca. 7,0 mia. DKK.