Nyhedsarkiv Nogle af de største danske sportsstjerner besøgte Julemærkehjem i Sønderjylland Tilbage til Nyheder Bygma Frederiksværk forvandlet til moderne proff-forretning Effektiv levering med Track & Trace Første CLT-boligblok opføres i Næstved bymidte Nyt rekord-resultat for Bygma Gruppen Bygmas kunder og medarbejdere støtter op om Danmarks Indsamling Bygma Fonden tager med Danmarks Indsamling til Etiopien Bygma forlænger sit hovedsponsorat af Håndboldherrerne Bygma ekspanderer på Bornholm Bygma er afsender på Materialepris på BA18 Brian har kørt ca. 2,5 mio. km for Bygma Peter H. Christiansen kan fejre 25 års jubilæum i Bygma Gruppen den 1. september Bygma vil gøre bæredygtighed til sit dna Ny direktør for Bygma Viby Sjælland Inger Støjberg besøgte syriske Riad i Bygma Esbjerg Bygma Gruppen leverer sit bedste resultat nogensinde Nyuddannede Bygma-elever på trælasttur til Sverige Ny Direktør for Marketing og Bygma Online Bygma Outlet for sidste gang i Kolding Håndværkskunder støtter Danmarks Indsamling 2018 sammen med Bygma Ny filialchef i Bygma Bellinge Bygma tager med Danmarks Indsamling til Uganda Nyt bygningsreglement pr. 1. januar 2018 Rejsegilde i Bygma Frederiksværk 40 år i Bygma er gået rigtig stærkt 40 år i samspil med Silkeborgs håndværkskunder Ny filialchef i Bygma Skærbæk Bygma-elever i praktik i Island Ny adm. direktør i Scandinova A/S Ny adm. direktør i A/S Hjalmar Wennerth Ny direktør i Bygma Hillerød Ny direktør i Bygma Haderslev Bygma Gruppen leverer flot resultat Bygma har netop åbnet helt ny proff-forretning i Aalborg C Rejsegilde for Bygma Aalborg C Ny direktør i Bygma Kolding Ny direktør i Bygma Frederiksværk Bygma inddrager kunder og medarbejdere i Danmarks Indsamling 2017 Nordjyske kunder til håndbold med Bygma Bygma lancerer smart førstehjælpstavle til byggepladser Ny direktør i Bygma Viborg 100 salgsledere starter nu på Bygmas Ledelsesakademi Bygma-kunder til herrehåndbold Ny CFO i Bygma Gruppen A/S Bygma Gruppen fortsætter sin vækst – Scandinova bliver endnu stærkere ! Bygma ekspanderer – Denne gang på Sjælland Bemærkelsesværdig entré hos håndboldherrerne Bygma som hovedsponsor for danske OL-deltagere Bygma leverer et stærkt regnskab Bygma bliver ny hovedsponsor for herrernes håndboldlandshold Europamestre Bygma ekspanderer: Opkøber Grønlands Byggecenter – XL Byg Bygma Gruppen AB ekspanderer Bygma Fonden støtter Danmarks indsamling Bygma Fonden støtter DR’s Danmarksindsamling Bygma Gruppen A/S ekspanderer – opkøber XL BYGG Norra Bygma Fonden støtter DR’s Danmarksindsamling Bygma Gruppen AB ekspanderer

Bygma som hovedsponsor for danske OL-deltagere

Partnerskabet mellem den største danskejede distributør af byggematerialer, Bygma og Dan­marks nyligt kvalificerede OL-deltagere, 49’er FX sejlerpigerne Jena & Katja, er et ambitiøst match, som bunder i professionalisme og engagement, og ikke mindst målsætningen om dansk OL-guld i Rio 2016.

 

Team Bygma – Jena & Katja – Mindeværdigt og historisk
Sejlerdisciplinen 49’er FX som Team Bygma - Jena & Katja skal dyste i, bliver for første gang nogen­sinde repræsenteret ved de Olympiske Lege, i Rio 2016. Det er første gang, at man kan opleve en High Performance båd for kvinder på det olympiske program. 49’er FX er kvindernes version af 49’eren - den er ekstremt ustabil og svær at styre samtidig med, at den er meget fysisk krævende. Det er en af de hurtigste jolle-typer, man kan sejle. Bådens vildhed gør, at den også er meget publi­kumsvenlig.

 

Næste stop – OL i Rio i 2016
De ambitiøse sejlere, Jena Mai Hansen og Katja Salskov-Iversen, har i flere år arbejdet målrettet i kamp­en om en plads til OL i Rio 2016, og vejen dertil har været hård. Deres vision er at være verd­ens bedste 49er FX sejler team. Nu gælder det OL 2016.

 

Kompetent sportslig indsats
”Netop Jena og Katjas erfaring, energi og fine resultater indtil nu tiltaler os i Bygma” forklarer Peter H.Christiansen, adm. direktør for Bygma Gruppen A/S. ”Og den professionalisme og det engagement, som Jena & Katja udviser, vil vi gerne være med til at sponsorere økonomisk. Vi anerkender, at det er en økonomisk udfordring at komme til tops i international sport, men de to sejlpiger er gode rollemo­del­ler og er med til at holde stolte sejlertraditioner i hævd - og det vil vi gerne honorere.”

 

Byggematerialer og grej af høj kvalitet
Bygmas nye profil ”Ikke for amatører”, hvor vi forstærker vores brand mod de professionelle og semi-pro­fessionelle, er et ideelt match med den profil, som Jena og Katja har. Netop kombinationen af vores profil på faglig kompetence og gode kvalitetsprodukter passer perfekt til den indsats, som Team Bygma – Jena & Katja yder. Den profilering, de kan være med til at skabe sammen med Bygma, kan kun være til gavn for begge parter” afslutter Peter H. Christiansen.