Hegn

Bygmas store udvalg af hegn og låger til haven samt tilbehør byder på havehegn fra Plus Hegn, FT Systemhegn fra Frøslev Træ og Komposit lamelhegn fra NSH Nordic. Vi fører også trådhegn, hegnspæle og hegnsbrædder, stolpehatte og stolpespyd, hegnsbeslag samt skraldespandsskjulere / renovationsskjul.

Hos Bygma finder du både havehegn og havelåger, der er hurtige at sætte op, eller du kan bygge dit eget hegn helt fra bunden. Hvor nemt skal havehegnet være at holde og hvilken stil ønsker du? Havehegnet kan fås i det næsten vedligeholdelsesfrie polyrattan, komposit eller i trykimprægneret træ. Vælger du at bygge dit eget havehegn, kan vi hjælpe dig med granimprægnerede hegnsbrædder eller brædder i trykimprægneret fyr. Hegnsbrædderne i trykimprægneret fyr er dyrere, da de har væsentlig færre knaster og er mere holdbare end hegnsbrædder i gran. Du kan også bygge hegn selv med FT Systemhegn, der er i FSC-certificeret træ. Har du brug for at holde dine kæledyr inde, eller bygge et midlertidigt hegn, kan du bruge trådhegn.

Værktøj til opsætning af hegn

Sørg for at have det rigtige værktøj til opsætning af hegn, så du kommer hurtigere og bedre i mål med dit byggeprojekt. På Bygma.dk finder du alt det, du skal bruge til dit hegnsprojekt som fx pælebor, stolpebeton, boremaskine, skruer og måleværktøj.

10% rabat på hegn og tilbehør

Få 10% rabat på hegn og tilbehør som BYGMASTER kunde. Det er gratis og hurtigt at melde dig til. Du får rabat med det samme, når du i forbindelse med købet bliver Bygmaster kunde.

Hegnsloven

Inden du begynder at sætte hegn op, er det vigtigt at vide, hvad hegnsloven, lokale byggevedtægter, servitutter og grundejerforeningens vedtægter siger. Hvis det fx er et fælleshegn, der skal op, skal du og din nabo være helt enige om materialer, fælles udgifter og vedligeholdelse. Vil du sætte et hegn op på din egen grund mindre end 1,75 meter fra skellet, må højden maksimalt være 2 meter plus afstanden til skellet.